Voetbalgekte daar doe ik niet aan mee!   36 comments

00 A A A

Na 42 jaar verplicht voetballen kijken heb ik het wel gezien, het lawaai lijkt me oorverdovend en Nederland kampioen dat betwijfel ik ten zeerste, daarom maar een rustgevend filmpje met mooie muziek en natuurbeelden.

En dan ook nog een heerlijke scène uit de musical “Fiddler on the Roof” uit 1971 met Chaim Topol als Tevye, dromen we niet allemaal wel eens een klein beetje rijk te zijn, gewoon eens te fantaseren wat we zouden doen?

Voor de voetballiefhebbers fijne avonden en voor de rest ceep it cool!

Advertentie

Geplaatst19 juni 2010 doorAnn McDunn inGeen categorie

36 Reacties op “Voetbalgekte daar doe ik niet aan mee!

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Het spaceleven is zwaar Murwarita, ik krijg wel alle updates maar heel erg veel foutmeldingen, ik was nagenoeg alles kwijt, heb wel het meeste terug en laat het maar zo. Het is nu fantastisch weer meis, tot de kerst wil ik het graag zo houden ♥ ♥ ♥ ben nog steeds bezig achter buiten en het wordt erg gezellig, maar ik moet wel heel veel water geven…… grinnn……..

 2. Leave, ik krijg ook geen updates van je. Maar die kreeg ik al niet. Ben ook geen voetbalfan maar de bijen zoemen een hele dag door :-(

 3. @ Lukas, ik ben al aan het knoflook telen dat schijnt duur te worden. De wereldleiders zelf hebben weinig last van minder geld, hier is de zomer begonnen maar ik merk er niets van.

 4. @ Liesje, als er een heel stel fans in de kamer zitten dan is het ook gezellig en dan ga je automatisch mee met de gekte ;-))) Toch wel leuk om te zien met wie je zoon op vakantie gaat, één oog op het voetballen en één oog op de vrienden ;-))) Nog veel sterkte meis, ik vind het knap dat je met één hand toch een reactie plaatst, liefs, hug, Ann.

 5. dat is nu juist net het probleem,mensen zijn voorzichtig met uitgeven gemaakt door de wereld leiders,kijk maar eens goed in de hoekjes van de kasten of op zolder e.d. er is altijd wel iets om te ruilenanders ga je toch plantjes kweken in je tuintje ha.ha ps. hier hangt ook een bui maar anders blijf maar even binnen.

 6. vrienden met een f haha. sorry ik typ met een hand…sorry

 7. Voetbal? ach ja…de oranjegekte vind ik toch wel leuk. als nederland speelt het spannend is kijk ik mee. donderdag komen de vakantie frienden van mijn zoon bij ons allemaal kijken en van te voren een bbq. daar geniet ik wel van hoor. lekker met de jongelui en dan zie ik gelijk met wie hij op vakantie gaat. welk "vlees" er in de kuip zit. hihi fijne zondagavond nog. knuff van mij xxx

 8. Als er geen zwart geld meer is gaat de economie naar de knoppen Lukas, belasting betalen is ook niet erg als je tenminste nog wat over kan houden in de maand, maar dat wordt al minder hoor, zeker met A.O.W. zonder pensioen. De mensen zijn hier nu ook voorzichtig met uitgeven, ze zien de bui hangen! Ruilhandel kan ook natuurlijk, maar jammer genoeg heb ik weinig te ruilen whoehahahaha.

 9. wel belasting betalen is op zich niet zo erg mits het geld goed gebruikt word maar dat word het niet altijdook is er naar mijn mening een ander probleem gaande,het geld rold niet meer genoeg er gaat teveel een kant op.wees eerlijk,vroeger had je wat zwart bijverdient maar dat werd vaak meteen weer uitgegeven dus het roldemaar dat kan nu bijna niet meer.maar weer terug naar de ruilhandel?

 10. Lukas ik zou in Nederland eigenlijk niet weten waar geen belasting op zit, je zou zeggen dat ze wel genoeg naar binnen haalde om alle problemen aan te kunnen, maar ook jij hebt gelijk als we geld willen hebben moeten we minstens minister worden en ach laat mij maar gewoon blijven!

 11. Ann,als je geld uit wilt geven zonder te hoeven rekenen moet je de politiek ingaan,Ha,hamaar zonder dollen je hebt helemaal gelijk hoor en het word als maar moeilijker lijkt het wel om aan geld te komenwerk is er niet veel en dan de concurentie,die is heel groot,en in nederland heb je dan nog de belasting.

 12. @ Els, dan zijn je instellingen nog niet goed, het was ook een heel geklooi om alles weer in orde te krijgen. Van al die oranjetoestanden kan je natuurlijk wel mooie foto’s maken, nog veel plezier, liefs, Ann.@ Lukas, ik hoop echt voor jullie dat de rozen aan zullen slaan, zoveel geld als de voetballers hoef ik ook niet, maar af en toe eens lekker doen wat je wilt zonder te moeten rekenen is toch wel fijn! Succes met je tuin, liefs voor jou en je vrouw.

 13. ik hoef ook helemaal niet zoveel geld als die voetballers,als ik mijn rekeningen kan betalen en eten en drinkenen misschien nog eens een reis en wat plezier heb ik genoeg,meer mag natuurlijk altijd maar niet noodzakelijk.je fotos heb ik bekeken hoor,heb wel niet veel tijd maar hou wel alles in de gaten hoor,heel mooi met skydrive.we hebben zelf weer rozen in de tuin gezet even afwachten of ze willen aanslaan.

 14. jij ook nog een goed weekend krijg nog steeds geen updats van jouw voetbal vind ik ook niks maar vind het oranje gebeuren wel erg leuk al doe ik er zelf niet aan mee

 15. @ Lukas, goed idee maak jij maar mooie meubeltjes als anderen voor de TV zitten, maar zoveel verdienen als voetballers zit er niet in, als je nog meer mooie Nederlandse bloemen wilt zien kijk dan maar even bij foto’s (Natuur 2010) rozen nog niet maar nu de foto’s zo mooi groot zijn met SkyDrive is het voor jou en je vrouw misschien wel leuk om al die bloemen te zien.ALLEMAAL NOG EEN FIJNE ZONDAG EN LIEFS VAN MIJ VOOR JULLIE.

 16. @ John, je moet gewoon doen waar je zin in hebt en als dat naar voetbal kijken is tref je het met je vrouw, samen kijken is dan wel leuk!@ San, nog veel plezier hoor, wie die oranje toeters heeft uitgevonden moet naar een TBS kliniek, ik kijk dus niet maar hoor zelfs hier heel veel getoeter ;-)))

 17. @ Mazza, het doet me denken aan een keer dat ik van zoon moest en zou kijken naar een WK wedstrijd in een café in Groningen, Nederland-Ierland, je kunt misschien wel begrijpen voor wie ik was en dat heb ik geweten het eerste doelpunt was voor Ierland en ik riep heel hard YESSSS! Ik ben heel gebleven maar wat een ruzie kreeg ik daar, bij het tweede doelpunt dus alleen maar voorzichtig mijn vinger omhoog gedaan anders had ik nu waarschijnlijk niet op space geweest ;-)))

 18. @ Broer, je bent wel slim heerlijk is dat niet in een rij te hoeven staan vooral bij de Aldi en de Lidl, Fiddler on the roof is echt een geweldige verfilmde musical en de natuur was, is en blijft mooi!@ Bea, dat leed deel ik met je dus daarom kijk ik niet meer, als ze van de spanning de stoelleuning eraf rukken hoeft het van mij helemaal niet meer. De rozen hebben het deze week zwaar te verduren maar ik hou hoop. Chaim Topol is geweldig!

 19. @ Petra, voor jou ligt het heel anders jij gaat al vaak naar het voetballen toe en dan weet je tenminste wanneer het buitenspel o.i.d. is, nog veel plezier met de verrichtingen van de Nederlanders in South-Africa.@ Elisabeth, eens een keer echt rijk zijn lijkt me geweldig het meeste zou ik weggeven, maar nooit meer hoeven dubben is toch wel heerlijk!

 20. @ Caro, mijn mening heb je al gelezen op je nieuwste log!@ Henk, geen dank voor de kaart, graag gedaan en blij zijn dat jij mijn zoon niet bent betekent alleen maar dat je mijn zoon die van dezelfde leeftijd is niet kent, praat me niet van irritant, gelukkig kijkt hij nooit op m’n space maar ja moeders blijven maar van die naarlingen houden ;-)))

 21. @ Sjerrie, dat is natuurlijk wel een voordeel dat het lekker stil is op de weg, maar dat is het hier altijd dus ik merk er niets van!@ Ilona, in Engeland heb ik in een pub eens naar een voetbalwedstrijd gekeken, maar toen was het echt leuk, Engeland raakte eruit op het laatst en Duitsland en Nederland bleven over reken maar dat je dan goed zit in een pub ;-))) Mocht Nederland in de finale raken dan kijk ik toch misschien wel, maar er naar kijken in je uppie is helemaal niet leuk.

 22. Laat ik eerst even voorop stellen dat iedereen die helemaal gek is op voetballen natuurlijk de tijd van zijn/haar leven heeft en dat ik ze dat ook van harte gun, zelf hou ik nu eenmaal niet van elf mannen die als gekken achter een bal aanlopen en als ze die dan eindelijk hebben wegschoppen ;-))) Ook heb ik een enorme hekel aan de kleur oranje behalve in de natuur dan, maar voor alle fans hoop ik dat Nederland kampioen wordt.

 23. Ik zat voor de buis Ann, van mij mag het wk blijven, lekker stil op de weg.Fijne zondag nogxsjerrie

 24. Mocht Oranje (je weet tenslotte maar nooit) de finale halen, nou….. dan wil ik wel af en toe een blik op de buis werpen en zelfs heel hard ‘yessssssss’ roepen als ze ook nog een doelpunt maken maar erg veel gekker zal ik niet worden! Liefs, I x

  • Ilona •
 25. Kijk, met voetbal zijn er 2 mogelijkheden: of je kijkt naar de bal of je vindt er geen bal aan. Zo zie ik dat mevrouw McDunn! Mijn zoon is oranjegek en is ook als zodanig uitgedost en ik snap daar niets van. Van mij mag iedereen de hele WK naar alles kijken dan is het heerlijk rustig op straat en in de winkels.

  • Ilona •
 26. Fijne filmpjes Ann..Beer kijkt voetbal bij de buren die op vakantie zijn..zo kan ik mijn eigen programma,s zien gheh gheh..fijn weekend..liefs Caro.

 27. Hahaaaaa HOLLAAAAAAND KAMPIOENEEEEEEEEEEEEEEEEEE.Vanmiddag voor de buis gezeten Ann.Bedankt nog voor je kaart.Ennuhhhhhhhh wees maar blij dat ik je zoon niet ben………………vreselijk irritant ben ikke

 28. Het Nederlandselftal volg ik wel, de rest eigenlijk niet. Vanmiddag dus ook voor de buis gezeten.Ik wens je een fijn weekend!!

 29. Lieve AnnVoetbal kijk ik nooit ,heb er ook geen biet verstand van .Ik kijk liever naar zo’m rustgevend filmpje wat je hebt geplaatst en wat een prachtige muziek Rijk zijn ? zwemmen hoeft niet maar af en toe pootje baden lijkt me wel leuk,kon ik mijn kinders lekker verwennen.Mooie foto van de witte roos.Fijn weekend,liefs Elisabeth

 30. Van voetballen kan ik ook niet opgewonden raken Ann, slim als ik ben, (oh ja?…JA!) ga ik als het voetballen begint, boodschappen doen, dan is het vast heerlijk rustig in de super. Heerlijke rustgevende filmpjes hoor. Ik wens je een fijn weekend, liefs voor jou, en krebeltjes voor Mandy van je broertje.

 31. Mijn knuffel en de lik van Diesel vielen eraf. Te lang.Nu kan ik ook nog zeggen dat ik Chaim Topol altijd onnavolgbaar heb gevonden. And indeed: would it spoil some vast eternal plan?

 32. Indachtig mijn vroegere voetballeed – vader presteerde het om 3x dezelfde wedstrijd te bekijken, op verschillende zenders – gaat bij mij de TV er niet voor aan. De zonen kijken meestal samen met vrienden bij Sietse thuis. Dus ik hoef niet meer.Mooie foto van de witte roos. Is net als mijn klimmende Sneeuwwitje. Die krijgt ook altijd prompt de mazelen als het regent.Fijn weekend voor jou en Mandy Ann.

 33. tja , voetbal, wordt nooit gekeken hier in huis , bij pa wel tot mijn moeders wanhoop want sinds hij het balletje niet meer goed ziet moet hij het hebben van de nabeschouwingen , maar met het Wk komen nu wel de afkomsten naar boven , Engeland, Schotland Nederland en nu zelfs Zuid-afrika . het is een mooie gelegenheid om elkaar eens goed te jennen. Engeland – Nederland kijken met manlief en vaderlief blijft leuk.

 34. De wedstrijden van het Nederlands elftal volg ik wel, die van afgelopen maandag heb ik overigens niet gezien, toen moest ik werken. Ik kijk echter niet naar alle wedstrijden. Hierbij ook nog een prettig weekend toegewenst !

 35. Goeiemorgen Ann,Vanmiddag zit dit meiske voor de buis, vind het allemaal wel leuk, dat hele oranjegedoe. Normaal gesproken boeit voetbal me echt niet, maar zo’n WK , ja hoor.Kan me voorstellen dat er genoeg mensen zijn die er geen bal aan vinden, en dan duurt zo’n toernooi inderdaad erg lang.Nou, sterkte met al die voetbalgekte en een heel fijn weekend.Knuff, San

  °○°Alexandra
 36. voetbal,Bha wat is dat……rennen…rennen.bal pakken..rennen en bal wegschieten…doe er niet aan en ga ook niet kijken,ga wel een kastje of tafel maken verdien ik ook nog wat.een mooie witte roos heb je geplaatst,wens jou en mandy een goed wekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: