Snijden in de zorgtoeslag, morrelen aan de pensioenen, wat volgt?   31 comments

00 Ach

Kweet zeker dat hier water was grumble!

Dit kabinet is er nog steeds niet uit, rekeningrijden ja of nee, werken tot 67 jaar is nog een heikel onderwerp, nu willen ze de pensioenen aanpakken waar volgens mijn bescheiden mening iedereen toch jarenlang zelf voor heeft gewerkt en dan komt Klink met het plan om maar eens in de zorgtoeslag te gaan snijden, het ziekenfonds is duurder geworden, de eigen bedrage is verhoogd, ik vraag mezelf toch wel af hoe dit allemaal betaald moet worden door de Nederlandse burgers, de zakkenvullers gaan gewoon door met het verdelen van de buit, maar de Nederlandse burger valt eerdaags tussen wal en schip. Deze keer ga ik er niet verder op in want de cartoons van Tom Janssen zeggen meer dan 1000 woorden van mij.

00 ach 65 jaar00 ach pensioenalarm

00 ach pensioenen aanpakken

Deze cartoon is niet van Tom Janssen maar wel leuk!

Verder nieuws was deze week dat er ontzettend is gesjoemeld met de cijfers wat betreft de opwarming van de aarde, de laatste 6 weken had ik al zo mijn twijfels, maar ook daar zijn miljoenen aan verdiend door de onderzoekteams, vooral in Amerika hebben ze er een potje van gemaakt, onderstaande watervogels weten beter, niks opwarming maar wel erg koude pootjes!

26 jan. 2010, meerkoeten en eenden in de zon

Meerkoeten en eenden in de zon.

De zwanen hielden een marathon op natuurijs, ik heb niet gewacht op de winnaar 😉

26 jan. 2010, zwanen, alternatieve zwemtocht

8 jan. 2010, zon en rijp

Toch nog een winterfoto toen de zon onderging.

Het allerbeste nieuws heb ik voor het laatst bewaard, ik heb een brief gekregen met een foto van Gilles de tweelingbroer van Edward, ik als oudste moest het maar aan Edward doorgeven, het gaat prima met hem en hij is inmiddels geëmigreerd naar Australië en gaat op kangeroes jagen (de onverlaat), hier is hij aan het oefenen, zoals jullie zien is hij lang niet zo getekend door zijn niet arbeidszame leven als Edward en hij maakt het uitstekend. Altijd lekker zo’n broer die nog steeds heerlijk leeft van onze erfenis, maar afijn we hebben het hem vergeven en hopen dat het goed met hem zal blijven gaan.

Gilles

Degene die de foto heeft genomen had vast geen goed toestel ;-))) Wat is ie lekker bruin en wij maar kou lijden.

Geplaatst29 januari 2010 doorAnn McDunn inGeen categorie

31 Reacties op “Snijden in de zorgtoeslag, morrelen aan de pensioenen, wat volgt?

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Ook af en toe eens wat bekijken van vroeger.Mooie foto’s Ann en wees maar gerust bij ons in Belgie is het niet anders.
  Ze maken elkaar uit en hokken nadien samen.Ieder ziet alleen zijn eigen postje en wil dit vrijstellen ten koste van alles.Wat de opwarming betreft.De geschiedenis herhaalt zich om de zoveel jaren en daar is weinig tegen te doen.Waar al deze heisa zal toe leiden Joost mag het weten.Laat ons van de tijd dat we er nog zijn maar genieten van de kleine dingen die gratis zijn.

  • Wat leuk Marylou dat je dit oude blogje nog eens hebt bekeken, het is nog uit de tijd van Space. Veel is er niet veranderd, eerder slechter geworden en zoals je al zegt in Belgie zal het ook wel zo zijn. Nu kraaien ze weer over de opwarming en zijn de lange winter van vorig jaar vergeten, ijstijden zijn er door de eeuwen heen geweest en niemand kan voorspellen hoe het weer zal worden, je hebt groot gelijk we leven nu en later zorgt voor zichtzelf, hartelijke groet, Ann.

 2. De strips zijn grappig en spreken voor zich ! en je hebt mooie foto´s geplaatst.Goh, nooit verwacht dat jullie nog een broer hebben (om eerlijk te zijn). Dat was gewoon mijn eerste reactie. misschien wel een beetje stom.x, c.e

 3. Oooooooo Ann jij bent jaloer op je broer ,heerlijk warm zal hij het hebben .Wij in ons kikkerlandje hebben het maar zwaar .Je kunt zien dat hij op Edward lijkt .fijne avond .Liefs Tanja

 4. @ Belia, dat loopt helemaal de spuigaten uit, wie tot zijn dertigste wil studeren moet er dan ook maar voor betalen, in veel gevallen wordt later de studietoelage terug betaald, maar als ze maar twee maal in de maand op de studieplek aanwezig hoeven te zijn en ze doen dat dan ook, dan gaan ze maar werken en ’s avonds studeren op eigen kosten. Het moet niet gekker worden, al sta je iedere keer weer stomverbaasd als er zoiets gemeld wordt. Ik heb voor vandaag weer genoeg sneeuw geruimd en blijf nu lekker in de warmte, geniet jij nog maar even van de sneeuw meis, liefs, Ann.

 5. Kan idd geen kwaad Ann, met die cartoons maakt het wel leuker.

 6. Zo zachtjes aan word ik echt helemaal zat van dat politieke gedoe! Het enige wat ze doen is zeuren, afpikken en weggeven, behalve aan ons. Gisteren zat ik wederom met verbazing te luisteren naar een relaas over een studietoelage tot het dertigste levensjaar, en daar hoefde men maar TWEEMAAL per maand op de desbetreffende studieplek voor aanwezig te zijn. Is het niet verschrikkelijk, daar gaat weer een kluit belastinggeld!Wens je een fijne en sneeuwvolle (hihi) dag!xxxBelia.

 7. Een beetje bij blijven kan geen kwaad Liesje, maar ik heb er expres de cartoons bijgezet omdat het allemaal nog moet en Tom Janssen vind ik geweldig! Nog een fijne dag meis, liefs, Ann.

 8. Hallo Ann, ik kom toch maar eens even om het hoekje kijken en zie dat je het over politieke zaken hebt. De cartoons die je daarbij hebt gezet vind ik wel grappig. Wel agressief hoor, Gilles met dat schietgeweer….zie ik toch liever je eendjes. Fijne dag.Lfs Liesje x

 9. Hier dooit het nu gelukkig ook Melda, gister waren alle straten hier spiegelglad van het ijs en ik zag de auto’s glibberen, lopen was zelfs moeilijk, maar van mij mag het nu een ander kleurtje worden dan wit, we houden overigens de eerste dagen nog sneeuwbuien. Jullie ook nog een heel fijne zondag, liefs, Ann.

 10. Voorlopig voel ik in elk geval geen opgewarmde aarde.De foto’s zijn mooi vooral die boom.Hier is het nu ook wit maar overdag dooid het door de zon.Fijn dat je broer het goed maakt,is toch altijd geruststellend.Van vuurwapens moet ik niks hebben ,waar ze ook voor dienen.Fijne zondagMelda

 11. Caro zullen we hier met z´n allen dan maar beginnen? Lijkt me een heel goed idee want niemand doet wat! Eigenlijk is het triest en allen begin je niet zoveel. Jullie ook een fijn weekend meisz, liefs, Ann.

 12. Allereerst..wat een mooie foto,s weer Ann..ik heb niks toe te voegen aan jouw stukje hier..net als jij zit ook ik te wachten op burgerlijke ongehoorzaamheid..het lijkt wel of iedereen maar van alles over zich heen laat gaan..wat je broer betreft..vind het een vreemde houding om te schieten…nog een fijne avond en Zondag meiss..liefs Caro.

 13. Janny, Els, John en Petra bedankt voor jullie reacties en de complimenten voor de foto’s, dat geeft de burger moed 😉 @ John, dat is nu net wat ik tegen heb op de Nederlanders alleen maar mopperen en niets doen, wanneer zal de vlam eens in de pan slaan? In andere landen was het allang raak geweest en hadden de burgers het niet meer gepikt, de vakbonden hollen ook al mee of doen heel weinig. We hebben een democratie, maar is dat wel zo? Letterlijk: demos (volk) kratein (regeert). Democratie is een bestuursvorm waar de regering door een meerderheid van het volk gekozen wordt en waarbij het volk de leiders op het rechte pad houdt door de mogelijkheid deze regering weg te sturen als een meerderheid van het volk het niet meer eens is met de regering. Het wordt tijd dat de burgers van deze democratie een allemaal NEE zeggen.

 14. Die strips spreken voor zich, niks meer aan toe te voegen. De foto’s zijn weer prachtig!Ik wens jou ook een fijn weekend!

 15. Ik ben het helemaal met je eens, we worden steed verder uitgekleed en iedereen laat het maar over zich heenkomen. Net als de kilometerheffing, het merendeel van de bevolking is tegen. Nu wordt de mening gepeild via de ANWB, staan alle tegenstanders op hun achterste benen. Met name de parlementariers. Want dit is "niet democratisch" volgens hun. Het moet volgens hun via de "volksvertegenwoordiging" gaan. Ik vraag mij alleen af welk "volk" zij vertegenwoordigen ! Zo is het ook met de pensioenleeftijd die er gewoon doorgedrukt wordt. Wij betalen heel veel pensioenpremie. Maar waar blijft het ? Aan dure panden en salarissen van pensioenfondsen. Aan mislukte beleggingen door zogenaamde specialisten, aan dure leaseauto’s en riante pensioenregelingen (zij wel) van bestuurders van die fondsen. Ik moet ook door tot mijn 67e. Hoe oud ik wordt weet niemand, misschien maak ik er helemaal geen gebruik van of maar en paar jaar. En daar betalen we dan 40 jaar (straks dus nog 2 jaar erbij, is 42 jaar) voor. Zo, even stoom afgeblazen ! Je foto’s zijn geweldig, als het zo doorgaat wordt je nog een stabiele top 3 deelnemer in Edward zijn wedstrijd ! Volgens mij voelt Gilles zich nog wel 20 jaar jonger met zijn kleurspoelinkje !

 16. wens jouw ook een goed weekend toe en na wat er hiet geschreven is heb ik niks aan toe te voegen heel de politiek is een groot spel voor de heren en de gewone man krijgt de klappen maaaaaaaaaaaaaaaaar ann wat een prachtfoto’s heb je dit is genieten en ja edwards broer en de jouwe nartuurlijk daar kan ik ook niks meer op zeggen hoop dat hij eens zijn geweten terug krijgt nu ann goed weekend nog

 17. Wat mooie foto’s AnnJij ook een heel fijn weekendLiefs Janny

 18. @ Loontje mijn foto is de verrassing (niet verassing) van het jaar ;-))) Maar ik vond zelf de boom en het licht ook zo mooi, ik wil ook lekker in een T-shirtje lopen met bruine armen, maar ja we kunnen niet allemaal Gilles heten en slecht zijn ;-)))@ Bea, Gilles is ook nog maar pas in down under, dus hij moet nog veel leren hij heeft dan wel geld maar de intelligentie van Edward heeft hij niet, verschil moet er blijven. Bedankt voor je compliment over de foto’s, jij weet dat nog niet maar dat doe ik met één hand, de camera hangt om m’n nek en omdat ik net zoals jij Diesel in de gaten moet houden met de andere hand Mandy in bedwang moet houden met haar 3 kilo, ben ik eigenlijk een gehandicapte foto knipster ;-))) Thuis vermaken we ons ook wel en alles is beter dan nu buiten zijn brrrrr. Blote armen en benen moeten we hebben en heerlijk in het zonnetje lopen, november was niets als regen op een enkele dag na, op 13 december viel de winter in (altijd makkelijk een dagboek) en nu moeten we het nog maar afwachten. Liefs, en een knuffel voor Diesel.

 19. Bedankt voor alle reacties, deze keer was ik niet zo serieus de opwarming van de aarde zal mij langer een zorg zijn, we zien het wel en de ijskappen zouden in 1035 gesmolten zijn niet waar dus, die onderzoeken zijn allemaal bedrog maar hebben wel miljoenen gekost en daar krijg je dan allemaal leugens voor terug, de rest moet nog want daar zijn ze nog lang niet over uit, ze kunnen wel meer willen maar het moet wel opgebracht kunnen worden. Het is inderdaad zoals hieronder staat ze willen nog zo veel mogelijk nieuwe wetten en regels instellen voordat het hele kliekje omvalt het volgende kabinet is er lekker mee. Eerst heb ik me nog wel eens druk gemaakt om dat gez#*k over de vergrijzing, maar als de mensen die nu oud zijn er niet waren geweest had het allemaal na W.O.II niet goed gekomen. Overigens moeten ze gewoon ophouden met mekkeren, ze worden zelf ook oud, wel vraag ik me af waarom ze mensen van 90 jaar en ouder kunstmatig in het leven houden, heel veel van die stumpers liggen als planten op bed en hebben van de wereld en hun omgeving geen weet meer, maar stop er maar een pacemaker in kunnen ze nog langer blijven liggen wachten. Die Brinkman van het ABP is ook zo glad als een aal, maar daardoor glibberen zulke lui wel door de mazen van de wetten die ze voor ons willen maken. Ik heb geen pensioen maar je zult maar 40 jaar hebben betaald en dat je dan tot je 67ste moet wachten om wat terug te krijgen, Loontje het is zo jammer dat er niemand meer op de barricade te krijgen is het hele land zou moeten opstaan, maar iedereen moppert en doet niets. Als het kabinet wankelt wordt het kunstmatig weer in elkaar geknutseld en later zitten de heren met elkaar fijn aan de borrel. Het is een zooitje maar wij zitten eerdaags met de gebakken peren, nou ja daar zit geen vet in dus dat mag, ik ben echt van plan om iedere week voortaan een baal patat met kroketten te halen, het enige wat we (nu) nog mogen is zelf weten hoe we dood gaan, alles moet en niets mag en dat ben ik beu! Voor Henk, het was 2 augustus 1943, toen Antje McDunn-Mulder beviel van een gezonde tweeling, het waren twee jongetjes en de ene heette Edward en de ander Gilles, maar er was honger en Antje had geen borstvoeding genoeg, dus moest Gilles uit huis geplaatst worden. Later is hij nog wel thuis gekomen maar hij had een slechte jeugd gehad, was opgegroeid tussen de zwarthandelaren, had genoeg eten en drinken gehad, maar de opvoeding deugde niet dus Gilles ook niet en dat heeft hij er in gehouden. Toen de oude McDunn kwam te overlijden had de snodaard twee bankrekeningen geopend en omdat de broers sprekend op elkaar leken heeft hij op die manier de beslist niet kleine erfenis ingepikt, zelf was ik 2 jaar ouder maar hoe hij het heeft gelapt daar ben ik nooit echt achter gekomen. Gilles is later naar Schotland vertrokken en heeft een mooi leven gehad, hij was dus een grootgraaier en die lukt het altijd om van geld nog meer geld te maken. Nu zit hij dus in Australië, heel af en toe horen we nog wel eens wat van hem, maar we hebben het hem vergeven, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en zo is het gekomen! Nog bedankt voor het compliment, als jij een compliment geeft over een foto hou ik die apart ;-))) Ik moest dat dier ook nog volgen want even stilstaan was er niet bij maar ik had hem!Sjerrie jij mag gerust OEN zeggen, zo noem ik mezelf ook vaak ;-))) Niet somber worden hoor meis, het komt wel goed gaan we net als in de oorlog klandestien slachten, Friesland heeft toen geen honger gehad en dat zal er nu ook niet komen, wel veel meer diefstallen en berovingen, maar daar zijn we al haast aan gewend. @ René, heel in het begin toen de aarde ontstond was het nagenoeg allemaal water en nu is het tijdelijk even sneeuw, vannacht wordt er heel veel sneeuw en harde wind verwacht, dus voorzichtig morgen. Hier is het spiegelglad en de auto’s die reden deden dat met 5 km. in het uur.Allemaal liefs, Ann.

 20. Voor mij even geen uitlatingen over de politiek. Ik heb niet genoeg teiltjes. Maar lieve Ann, wat heb jij prachtige foto’s gemaakt. Dat licht!O en wat Edward’s tweelingbroer Gilles betreft: als ik die foto zo es bekijk denk ik dat hij nog maar even door moet leren voordat hij achter de kangeroetjes aangaat. Ik meen nl. te weten dat je een geweer/buks tegen je schouder moet zetten en het niet er voor langs moet houden. Maar ja, misschien doen ze dat down under ook wel weer anders dan in onze contreien.Overigens zou ik best willen dat wij ook weer in ons blote T-shirtje buiten konden lopen hoor. Maar tot het zover is, moeten we het binnen maar warm en gezellig maken. In ieder geval wens ik jou en Mandy een heerlijk relaxed weekend.xxBea

 21. Van ergernis over het item vergat ik te reageren op de foto’s: Sjer heeft gelijk, die van de zwanen had je moeten gebruiken voor de wedstrijd van Edward, mijn 10 punten waren voor jou meisz, maar het ook gekund dat de boom er 5 had gekregen en de zwanen ook 5. De boom is ook allemachtig prachtig. Ja, de opwarming van de aarde. Tijdens Kopenhagen zei hier een aantal wetenschappers dat het allemaal zo’n vaart niet loopt met de opwarming en ze legden uit waarom het volgens hen zo was maar ze werden geloof ik niet helemaal au serieux genomen. Misschien nu wel nu er anderen, tegenstanders, zich ook gaan mengen in de discussie. Ik merk zelf niets van de opwarming want ik loop al weken te sterven van de kou 😉 en het gaat weer vriezen en sneeuwen volgens diverse weermannen. En Gilles staat daar lekker in een mouwloos shirtje………. gemeen he?

 22. Wat het kabinet betreft heb ik niets meer toe te voegen ,daar is alles al wel over gezegd denk ik ,de opwarming van de aarde valt volgens mij wel mee ,zeker als ik naar buiten kijk want yep er ligt weer sneeuw .Ik wens je een fijn weekend Liefs Elisabeth

 23. volgens mij houden ze ons allemaal aan het leintje, ze weten het zelf niet meer wat ze allemaal doen en zeggen volgens mij denken ze als ik de rit maar uit zit en dan kan een ander de boel weer opknappen . dat er gesjoemeld word met cijfers dat zal best want niemand weet het precies hoe ze het aan moet pakken met de op warming van de aarde we zullen het toch allemaal samen moeten oplossen en het heeft weer met geld te maken dus we worden weer de dupe .trouwens ik heb 1 euro meer in de maand gekregen flinke opslag dus.we kunnen in het zwembad alleen nog maar pootje baden zie ik wel of er moet weer een fonds komen die er geld in pomt. je hebt mooie foto,s gemaakt Ann . die laatste zal je zwager wel zijn wat ik er van begrijp volgens mij schiet hij op groot wild . nog een fijn weekend liefs joke

 24. "Waar dat heen moet Jelle zal wel zien…………….." Ik zie het somber in. Jouw foto’s daarentegen zijn warm. Prachtig licht. Die zwaan met name! Die had je naar je broertje kunnen sturen, hahaaaaaaaaaaa Oen! Oeps, dat mag ik niet zeggen van Edward. Oepke dan maar weer leave.Fijn weekend!xsjerrie

 25. Het leukste van dit item zijn jouw opmerkingen bij de foto’s en de cartoons…….. whawhawha!!! OVer het item zelf kunnen we lang en breed praten maar het heeft geen zin; we worden genaaid waar we bij staan door deze uithollende regering. Maar er zijn inmiddels zoveel gepensioneerden (vanwege de vergrijzing… ik kan dat woord niet meer horen!!!!!) dat ze wel degelijk een vuist kunnen maken en ik stel dan ook voor om hier dan maar te beginnen: WE PIKKEN HET NIET LANGER, JAN PETER!!!!! WE ZIJN NIET GRIJS MAAR WEL GOED WIJS!!!!! Afblijven van de pensioenen waar iedereen al 40 jaar of meer voor heeft gewerkt en betaald! En schaf het hele pensioenstelsel maar af want we betalen ons blauw maar aan het eind van de rit staan we in de kou. We zorgen zelf wel voor onze oude dag! Kunnen we zelf beter dan jullie, stelletje zakkenvullers van het ABP. Durft die linkmiegel van een Brinkman van het ABP te zeggen bij de enorme verliezen die geleden zijn: ach, you win some, you loose some (bij P&W). Maar hijzelf heeft niets verloren, de gladde mooiprater! Hoe durft ie!!!Het is toch niet meer te filmen hoe de burger met de kleine of iets grotere beurs wordt gepakt in Nederland. Er is genoeg te graaien bij de grootgraaiers en zakkenvullers, dus haal het daar maar weg! Die zijn er tenslotte zelf ook niet eerlijk aangekomen! En dan Gilles… zo te zien is ie de slimste van de drie whoehahahaha, lekker in down under beetje klooien, bruin worden en een pilsje drinken. Alleen niet te hopen dat ie op koala’s schiet want dan krijgt ie een probleem met me ;-))

 26. Mijn mening over de opwarming der aarde hoef ik hier niet te spuien Ann, daar hebben we het al een over gehad. Je ziet bij je foto’s dat je hebt geprofiteert van fraai licht. Vooral de kwaliteit van de foto van de zwaan op het is is erg mooi, zie bijvoorbeeld hoe mooi de kleur van de snavel is. Het verhaal van Gilles mag je nog wel eens nader verklaren want daar snap ik niet veel van. Er vandoor gaan met een erfenis ?

 27. Lieve Zuster,Aan het hele verhaal over de opwarming van de aarde verdienen een hoop lui een aardige duit, het is gewoon big business. Dat het klimaat aan het veranderen is zal best wel, want dat is al zo sinds het onstaan van de aarde. Waar nu bergen zijn lag eerder een gote zee, en miljoenen jaren geleden was het een bosrijk gebied wat nu woestijn is. Hartsikke leuke cartoons van Tom Janssen, en die andere ook. Ze proberen de ouderen gewoon een schuldcomplex aan te praten, maar dat gaat ze bij mij toch echt niet lukken hoor..hahaha!!!! Mooie foto’s van onze gevederde vrienden op het ijs, ik zie ze toch liever in het voorjaar op hun nestjes……ik kan bijna niet wachten. Gilles heeft het maar goed geschoten daar in Australië, net als Pa McDunn, die was ook gek op jagen. Lieverd, ik wens jou een heel goed weekend hoor!Een dikke kus van Edward.

 28. ja liefen an op warmen van de aarden daar heben we al is wat over gezegt en ja of ik het geloof nee zeg ik dan want het is een cirkel waar we in leefen warm dan weer koud niet even nee een eeuw warm ook niet even nee een eeuw hoe kunnen geleerden het dan uit vinden nou ik zat van de week met john naar een programa te kijken op engeland daar heben ze vaak die uit zendingen over de aarden van de week weer geloof zondag en als ik het dan goed zie dan is het al eeuwen aan de gang en elke keer over leefen de mensen het ja er gaan er heel veer de pijp uit maar dat hoort er gewoon bij want als dat niet zou gebeuren dan zou de aarden over bevolkt zijn met al die beesten en mensen nee de aarden die zal echt niet toe staan dat we zou veel kapot maaken en wat de pensioenen daar maak ik me niet meer druk over hoor we gaan gewoon zorgen dat we heeeeeeeeeeeeeeeel lang er van gaan pluken want wat zij kunnen dat moet wij toch ook kunnen ja bij ons zou het iest langer duren maar we laten ons niet kisten zo liefen an ik wens je een fijnen vrijdag avond geniet maar lekker van al de mooien dingen want als je dat niet meer mag wat mag je dan nog wel diken kus van je spacee vriend

 29. Dear Murwarita, als ik iets nooit doe is het al mijn kruit verschieten, er is al een foto bij Edward. Dat heb ik ook altijd gedacht, daar redt moeder aarde zichzelf wel mee dat heeft ze altijd gedaan en zal ze blijven doen, big business voor iedereen die er een graantje van mee wil pikken en dat zijn wij niet. Ze willen nu ook al belasting gaan heffen op vet voedsel, wie gezond leeft hoeft minder ziekenfonds te betalen, whoehahaha, en iedereen zegt voortaan natuurlijk VET DAAR KOMEN WE NOOIT AAN!Liefs, hug, Ann.

 30. Lieve Ann, Waar het allemaal heen moet weet ik niet. Het is de zorg van iedereen behalve de grootgraaiers die dit verzinnen. En de opwarming van de aarde, laat me niet lachen. Moeder aarde redt zich zelf wel, heeft ze ons niet voor nodig integendeel. Zo mooie foto’s Ann, je verschiet je kruit tenzij je nog wat verborgen hebt :)Prettig weekend xxx Murwarita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: