HALLOWEEN   29 comments

*KLIK* voor het bekijken van de Halloween groet

 

Het is weer 31 oktober en voor heel veel mensen is Halloween toch weer een bijzonder dag.
aangezien ik er al eerder over heb geschreven een link naar het blogje, ik weet het, het blijft
klikken, maar op deze toch wel bijzondere dag, en zeker nog voor mij, willen veel mensen toch
weten wat Halloween nu eigenlijk inhoudt.  Het is hier vies weer en dat schept toch een zekere
sfeer voor deze dag en nacht. Door omstandigheden heb ik geen foto’s kunnen maken, maar dat
komt wel weer goed.

741272_727066490640093_1126078507_o

Bewerkte foto van internet.

Stilleven voor Halloween

Dit jaar zelfs geen pompoenen en kalebassen in huis, dus maar een oudere foto, want zonder kan natuurlijk niet met Halloween.
Voor wie er aan doen, en dat zijn er toch heel veel, een heel gezellig, griezelige en leuke avond gewenst.

KLIK hier voor de geschiedenis van Halloween.

Advertentie

29 Reacties op “HALLOWEEN

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Lieve An, Mooie Halloween heb je gedaan. Daar doen wij nooit iets aan. Het is wel leuk voor de mensen en kinderen om te doen. IK las erboven in jou reacties dat gebroken en knie heeft. Dat is zeker niet mooi zeg. Ik vind voor jou heel erg. Ik hoop dit goed komt. Revalideren heeft de tijd nodig om te herstellen. Ik wil je beterschap wensen. Nog bedankt voor lieve woorden. Dank je wel. ❤

 2. Lieve Ann . Ik mis je al een poosje . Ik hoop dat alles goed met je is, of heb je genoeg van WP. Jammer want ik genoot echt van je blogjes. Toch wil ik jou een fijne jaarwisseling toe wensen en een gezond en goed 2018. Groetjes Anna

  • Lieve Anna, de feestdagen zijn niet zo goed verlopen, een gebroken heup en knie, ik ben nu in een revalidatiecentrum en het is allemaal afwachten. aaaaaaik wens jullie een heel goed 2018, Warne groet Ann.

   • Lieve Ann dat is inderdaad geen goed bericht. Een gebroken heup en knie,het kan niet op. Ik hoop dat het allemaal goed komt en je weer gauw in je eigen huis kunt zijn. Word er ook goed voor je lieve maatje gezorgd?Want die mag niet bij je zijn in het revalidatiecentrum neem ik aan. Ik wens je heel veel sterkte en beterschap. Lieve groet Anna

    • Mandy is bij mijn zoon en heeft het heel erg naar haar zin, en daar ben ik heel erg blij om Anna. Bedankt voor je lieve berichtje en een lieve groet terug.

 3. Ik heb niets met Halloween. Maar pompoenen kan ik niet voorbij komen als we ze weer zien op onze fietstochtjes. Ze liggen weer als decoratie op mijn tuintafel. Tot het gaat vriezen dan is het over en worden het snotballen. Lieve groetjes Anna

 4. Ze blijven leuk hè, die kaarten van Jacquie Lawson.
  De geschiedenis kende ik wel, maar zoals je het nu gedaan hebt is het toch ook weer een leuk blog geworden.

  • De kaarten van Jacquie Lawson vind ik zelf nog steeds heel erg mooi of leuk Bea, het is ook echt leuk dat je ze overal kunt gebruiken. Ik ben al een hele poos het huis niet uit geweest en dan heb je ook geen herfstfoto’s, maar zo kon het ook. Bedankt voor je reactie.

 5. Ik griezel niet meer zo snel Ann. Onlangs zelfs geknuffeld met een killer clown 🙂 maar om toch een beetje in de griezelstemming te komen ga ik een horrorfilm kijken 🙂

 6. Mooie post Ann.zelf heb ik niets met Halloween maar in De Ardennen wordt dit meer en meer gevierd en heel veel mensen zetten hun huis in Halloween sfeer.

  • Wat leuk dat het in de Ardennen al vaker gevierd wordt, hier merkt je er helemaal niets van, maar zelf hou ik het toch maar in ere.Je kunt natuurlijk wel pompoenensoep koken 😉 Bedankt voor je reactie.

 7. Zo is het toch weer een mooi blog geworden Ann, de kaart is heel mooi, maar ook angstaanjagend hihi.
  Een dikke kus van je broertje.

 8. Een schattige wenskaart, dankjewel Ann en een gezellige Halloween gewenst 😀

 9. Wauw, wat een prachtige en leuke wenskaart voor Halloween, Ann! Dat is heel knap gemaakt! Hoewel ik niet zo een Halloween fanaat ben, vind ik deze heel leuk, waarvoor mijn dank Ann!
  De foto van de pompoenen en kalebassen is kleurrijk en mooi! Mag ik jou ook een gezellig (liefst niet te angstaanjagende) Halloweenavond wensen!
  Lieve en fijne avondgroetjes, Heidi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: