DIT VIND IK HUMOR!   38 comments

Soms kom je ineens iets tegen wat toch humor is, ik wil het jullie niet onthouden, ook wil ik geen verontschuldigingen aanbieden aan mensen die wat op hebben met Balkie, de man vraagt erom! Wat zeg ik hij schreeuwt erom.

Balkenende te koop op Marktplaats

Heb je een nog een premier nodig? Gewoon even kijken op Marktplaats!

Slappe rug

Op de veilingsite staat een advertentie waarin Jan Peter Balkenende te koop wordt aangeboden: ‘Te koop: een minister-president met een slappe rug’.

Redelijk gebruikt

Als omschrijving staat er onder meer: ‘Redelijk gebruikt. Niet bijzonder democratisch, maar staat wel in een goed blaadje bij andere regeringsleiders (binnen en buiten Europa) die het niet zo nauw nemen met democratie en het welzijn van mensen’.

Plus- en minpunten

Verder wordt er een aantal ‘bijzondere pluspunten’ en ‘irritanten minpunten’ genoemd. Wil je weten wat de bijzondere eigenschappen van onze premier volgens de aanbieder zijn? Markplaats heeft de advertentie inmiddels verwijderd, maar wij hebben die nog even voor je bewaard.

© RTL Nieuws.nl
 
 
Mijnheer de president slaap zacht!
 
 

 

Geplaatst23 augustus 2009 doorAnn McDunn inNieuws en politiek

38 Reacties op “DIT VIND IK HUMOR!

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Ik heb genoten van al dit prachtigs Ann, zowel jouw log als de felle en ook komische reacties. Jammer, dat het balkende mens dit helaas niet zal lezen, moeten we misschien toch iets aan gaan doen! liefs, Belia

 2. Met de vrijheid van meningsuiting gaat het ook al hard achteruit Rinus en dat ze de gloeilampen gingen verbieden wist ik maar dat het over drie jaar helemaal uit is met onze eigenste gloeilamp dat had ik niet gedacht! Hebben ze er eigenlijk al aan gedacht dat er heel veel lampen zijn waar geen spaarlamp in past? Hoe kan alles in vredesnaam weer teruggedraaid worden al zouden we een heel ander kabinet krijgen, ik heb er zo langzamerhand een hard hoofd in! Knettergek zijn ze, ik zal morgen maar snel even een voorraadjes gloeilampen aanschaffen. Liefs, knufff, Ann.

 3. hay Ann,Ohhh wat ben ik weer laat. Maar het is echt om te lachen. Helemaal van de gekke. Maar ja als de waarheid gezegt word, word het snel weggehaald, want stel je voor dat iedereen er achter komt. Nou we zijn er allang achter dat het de grootste oen van het westelijk halfrond is, en dat het oostenlijk halfrond zich ook een deuk om hem lacht. Ik moet nog ergens een heel leuk plaatje van hem hebben, als ik het vind, dan zet ik het op m’n space.liefs en een dikken knuffel van Rinus

 4. Ingeborg, ik snap ook niet waar de humor is gebleven in Nederland, maar daarom heb ik het maar snel ingepikt, zoiets mag toch niet verloren gaan, RTL Nieuw.nl laat het ook verder gaan en nu kunnen jullie het tenminste lezen. Bedankt meis en een dikke knuf terug. Henk, de reacties zijn altijd heel erg leuk en het blijkt toch dat we een tof stel vrienden en vriendinnen hebben!

 5. Oooooo die JP toch. Wat was het leuk om dit allemaal te lezen, kreeg er de slappe lach van.Waarom hebben ze het weg gehaald? Het is toch zo als het er staat. Dus de waarheid mag alweer niet.Super dat je dit in je log hebt gezet Ann.Groetjes en een dikke knuf van mij.

 6. Hahaa zit alle reacties hier nog even na te lezen. LOL

 7. @ John, nee hoor Mandy kwijlt niet en holt wel achter stokken aan maar brengt ze wel bij mij, ze weet wie het toekomt ;-))) Misselijk krijgt die man me niet meer want dan zou ik toch wel heel erg vaak misselijk zijn. Die kinderbijslag daar gaan ze nu EINDELIJK wat aan doen, het is echt te idioot voor woorden hoeveel geld er is weggestuurd aan achterblijvers, daar hebben ze dan ook huizen van gebouwd, altijd makkelijk als ze ooit eens terug willen. Het ergste is nog dat het totaal niet te controleren is wie die kinderen allemaal zijn, vaak hadden ze zomaar wat namen opgegeven en zelfs de hond kreeg een portie, en wij maar meebetalen, overigens kent hij natuurlijk wel "eigen haard is goud waard" en dat betreft zijn bloedeigen haard en niet die van ons. Likje van Mandy, liefs van mij.

 8. Het is inderdaad echt erg Ann, het kwijl loopt namelijk uit zijn mond als het om de USA (president) of de UK gaat. Kwijlt jouw hondje??? Als hij een beetje kloten had (pardon) dan had hij de kinderbijslag in het buitenland allaaaaang op 0,0 gezet. Dan was hij opgekomen voor Nederlandse belangen (Irak, Afganistan) ipv Amerikaanse en Engelse.Volgens mij kent hij dat niet: "Eigen haard is goud waard".Dikke poot/aai aan Mandy, bah, ben misselijk.

 9. @ San, degene die deze advertentie heeft geplaatst heeft in ieder geval wel gevoel voor humor, maar de organisatie van Marktplaats zal wel klachten hebben gehad, ook hier gaat het immers om geld! Overigens loop ik al menig jaar te zeggen dat alle bewindslieden eerst een jaar van een uitkering ( zonder bijbaantje) moeten leven en dat ze dan pas mee mogen regeren, ze moeten weten hoe de Nederlanders leven en dat niet zien door een roze bril vanuit een torentje.

 10. Nicky, Ilona, John en Caro, we vinden dus allemaal hetzelfde van JP, hij is echt helemaal niets en het land gaat er door deze regering niet bepaald op vooruit wat alle voorzieningen betreft. JP mocht willen dat hij op Harry Potter leek wat karakter betreft, die durft tenminste nog wat! We moeten overigens eerlijk zijn wat hij heel goed kan zeggen is "geen commentaar" en daar moeten we het heel vaak mee doen. Caro, schamen doen dit soort lui zich niet, die hebben een dubbel bord voor hun hoofd en hollen achter Amerika aan en wij als burgers moeten ja knikken al denken we NEEEEE!!!

 11. Ja Caro, dat lijkt me wel wat, "de Balkenbende’s, ff geen cent te makken" Misschien dat die glibberjurk dan eens met de voetjes uit dat wolkendek komt.Ann, helemaal te gek dit! Had em gisteren al snel gezien maar kon em nu eens op m’n gemakkie bekijken, jammer dattie is weggehaald op marktplaats. Misschien hebben ze daar geen humor. Knuff,San

  °○°Alexandra
 12. JP maakt dat de politiek nog verder van de burger komt te staan..gezin als hoeksteen van de samenleving..jaja..hoe wil je dat realiseren als vrouwen wel moeten werken om met het gezin rond te kunnen komen?????…allerlei onderzoeken die in de doofpot worden gestopt..ik wil hem weleens een jaar in de bijstand zien..kijken hoe hij dan piept!!..voedselbanken in Nederland..hij moet zich rot schamen!!..onderwijs dat alleen maar achteruit gaat!!..en zo kan ik nog wel een poosje doorgaan..goed stuk Ann..liefs Caro.

 13. Ik heb helemaal niets met onze Harry Potter. Niet beledigend bedoeld hoor, want ik vind de Harry Potter films erg leuk en wil die zeker niet afkraken. Onze Harry Potter vindt ik de meest kleurloze en minst creatieve premier die ik mij kan herinneren. Toch zit hij al weer aardig wat jaartjes.

 14. Hoe iemand over Jan Balk denkt, moet hij zelf weten. Ik denk niet gunstig over de man. Met iedereen bedoelde ik allen die hier hebben gereageerd en dat lijkt me een aardige dwarsdoorsnede van de Nederlandse bevolking. Zij vinden de advertentie wel geestig en JBP niet geestig en bovendien een slapjanus. En precies zo is het ;-)))

 15. Ik vind het een hele goeie die advertentie op Marktplaats. Iemand als Balkenende heeft de mond vol over normen en waarden, maar weet zelf niet wat dat is. Echt een slappeling hoor!Zo nu weten jullie dat ik ook geen fan ben van Balkie!

 16. Ilona, dat weten we dus niet! Iedereen die hier een reactie plaatst vind het leuk en moet JP niet, maar wie weet hoe anderen er over denken, die zwijgen!

 17. Opvallend dat ik niemand hoor zeggen dat het een schande is dat er zo over de premier wordt gesproken. Dat zegt heel veel! Jammer dat die kloon van Potter het zelf niet doorheeft dat niemand ‘m nog moet.

 18. Ach, als je hem koop kan je hem altijd nog bij het grof vuil zetten als je er niets mee kunt ;-))) Dikke kus terug.

 19. Dit heb ik dus even gemist, maar het is wel humor hoor. Al het overbodige waar je vanaf wilt, kan op marktplaats worden gezet,dus waarom J.P. dan niet he? Ik heb even gekeken op die advertentie,maar er is nog geen bod uitgebracht,ja wie wil er nu iets hebben waar je niets aan hebt he?Dikke kus van Edward.

 20. Petra, Murwarita, Joke en Melda bedankt voor jullie reacties, er staat volgens mij ook geen verkeerd woord in het is allemaal waarheid en die mag gezegd worden, ik haal het dan ook niet weg. Misschien waren de biedingen wel erg hoog door aanhangers van JP, of zijn vrouw heeft hem gekocht en dan zeggen ze nog dat liefde niet blind is ;-))) Melda, ik heb dat gevolgd tijdens een documentaire op de TV en het is natuurlijk een schandaal dat Nederlands (alweer) een belofte niet nakomt. Die studies hebben ze al jaren geleden gedaan en ze weten drommels goed waarom het gaat, laat ze in België er maar lekker over schrijven, niet dat het helpt maar je horen laten is altijd goed! Allemaal een heel prettige week en sterkte voor de mensen die in de warmte moeten werken, liefs, Ann.

 21. Geen zeeuwse mosselen meer ,gratis schepje voor de Nederlanders ,zijn de dingen die ik hoor.Intussen wachten ze op het nakomen van de belofte van nederland om de schelde uit te diepen.Dat schrijft Gazet van Antwerpen vrijdag.De Nederlandse politici blokkeren nog maar eens een verdere uitdieping van de Schelde, die voor de haven van Antwerpen erg belangrijk is. Aanvankelijk zouden ze op 17 juni het licht op groen zetten, maar die stemming is zonder einddatum verdaagd. Er moet eerst een nieuwe studie komen en die kan maanden duren.

 22. wat goed dat je dat gevonden hebt president uit België willen ze ook niet. ik zie dit als humor maar niet iedereen ,ze hebben het gauw weggehaald. maar ik hoef hem ook niet. ann ik wens je nog een mooie week het weer is goed vandaag dus er op uit met mandy. liefs joke

 23. Hier staat toch geen woord verkeerd in ?

 24. hahahaha geinig!!

 25. En zoow is’t maar net

 26. Goh, Henk dan heb ik het verkeerd gelezen, ik dacht dat je honderd euro toe kreeg ;-))) En daar wilde ik hem al niet voor hebben, nutteloze rommel genoeg!

 27. Ook echt alles is tegenwoordig te koop op marktplaats Ann. Zo veel nutteloze rommel, en dan ook nog minimaal 100 euro !!!!Henk spreekt er schande van

 28. Helemaal gelijk, dat bedoel ik dus, niks hoeksteen van de samenleving. Vrouwen die moeten werken is al erg genoeg, maar vrouwen met kinderen die thuis willen blijven om voor de kinderen te zorgen dat zou moeten kunnen. Hoe meer ik me verdiep in boeken e.d. die over de bijbel gaan hoe meer ik er achter kom hoeveel er vervalst is door de eeuwen heen. De hemel en de hel zijn hier op aarde, maar dat wisten we al lang.

 29. Ja vrouwen allemaal aan het werk en alle kinderen in de creche, speelzaal en naschoolse opvang. Wat nou, het gezin is de hoeksteen van de samenleving? Pa weg van 8 tot 6, ma weg van 8 tot 5, kinderen weg van 8 tot 6. Even snelle hap naar binnen werken, halfuurtje vrije tijd en dan de kinderen naar bed en pa en moe uitgeploft op de bank. Zaterdags boodschappen e.d. en zondags uitslapen, beetje hannessen of naar en pretpark om voor de ouders het schuldgevoel van de hele week niet thuis zijn af te kopen. Iedereen moet zelf weten hoe hij zijn leven indeelt, met of zonder kinderen, maar de overheid spreekt met driedubbeble tong. In het paradijs was er ook eentje die dat deed…… en dat liep behoorlijk fout af!

 30. @ Ilona, ik vond het zo geweldig, die ban zal wel geen vaart lopen en anders neemt een ander het stokje over! Dit is zo geweldig, jammer dat Marktplaats deze advertentie heeft verwijderd, maar RTL Nieuws.nl heeft het ons toch laten weten, daar zit iemand met een gezonde dosis humor, JP weet allang niet meer dat er Nederlanders bestaan, die is hij gemakshalve vergeten!

 31. Dat noemt JP dan beslist dat hij hulp van boven heeft bij het tot stand komen van zijn doel om van Nederlanders de hoekstenen van de samenleving te maken, daar heeft hij wel wat hulp bij nodig want alleen kan hij echt heel weinig, vrouwen allemaal aan het werk, ehhhh hoezo hoeksteen van de samenleving?

 32. Whoehahahahaha, dit is niet gewoon lachen maar bulderen. Wat een geweldige tekst en helemaal waar!!! Ann, ik heb ‘m gekopieerd. Als jij de ban krijgt, zet ik hem erop en zo kunnen we eindeloos blijven doorgaan, want wat echte humor is, moet blijven, vind je ook niet? Maar je krijgt de ban echt niet hoor als er maar niet iemand is onder je lezers die er aanstoot aan neemt en het meldt. Zou overigens een enorme rotstreek zijn.JPB zijn armen zijn al heel erg bruin maar met Obama kon het wel eens de spuigaten uitlopen whawhawha ;-))) Onze premier is een slapjanus en een slijmjurk van hier tot Tokio. Hij is alleen maar met zichzelf bezig en niet met 16 miljoen Nederlanders en dat neem ik hem bijzonder kwalijk!Liefs, I xx

 33. Dat zou JP wel willen, dat is zelfs de grootste wereldleiders nog niet overkomen !! Alleen jammer dat ze niet zo fotogeniek zijn, anders zou hij zeker met ze op de foto gaan ! Alleen hoe verklaar je een foto van JP met een een kopje thee in zijn hand terwijl de andere 3 kopjes in het luchtledige zweven ?!

 34. John, ik denk dat die bij hem langs komen om een koppie thee ;-))) De drie eenheid wil ook weleens in het torentje.

 35. Heel erg leuk, misschien kan hij even bij de Heilige 3 in Breda langs zodat die hem wat echte normen en waarden bij kunnen brengen !!

 36. Geen dank meis, je moet eens weten hoe leuk ik dit zelf vind ;-))) als ik een ban krijg zie ik wel weer!

 37. Thank you !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: