SIGARETJE ?   100 comments

Sigaretten, tabak, shag en sigaren zijn altijd gesmokkeld en toch is er een forse stijging wat het smokkelen van sigaretten betreft, helemaal niet vreemd natuurlijk want wie rookt moet dat duur betalen en een gesmokkelde sigaret smaakt even goed al is die dan goedkoper (misschien nog wel beter). Dit is eigenlijk geen logje voor niet rokers, maar aangezien ze eraan mee betalen dat de staat zoveel minder accijns en btw binnen krijgt en de prijzen van andere artikelen zijn gestegen, even wat berichten. Er wordt telkens via de media e.d. gezegd dat er zoveel minder rokers zijn maar ik geloof daar zelf helemaal niets van. Na de laatste rechtzaken waarin kleine horeca zaken die bemand worden door één eigenaar het roken weer mogen toestaan, staan haast overal de asbakken weer op de tafeltjes, ook wordt er stiekem de hand mee gelicht door horecahouders die zelf roken. Ik zelf blijf erbij dat al die maatregelen grote onzin zijn, laat een caféhouder zelf beslissen of hij/zij een nietrook of rookcafé wil hebben, dan is al dat gedoe achter de rug. Balkenende heeft toegezegd dat iedere burger er beter op zou worden, de benzine werd goedkoper (huh?) en ook de gas- en elektra prijzen gingen omlaag (nogmaals huh?). Het moet ergens vandaan komen en dat zullen we weten ook! Wie is gestopt prima, wie wil roken ook prima maar door al dat gepush blijven rokers evenveel roken als eerst, mogen we ook nog zelf wat beslissen?
 
 
Nee hoor dit vrouwtje is geen 18 en ziet er niet beroerd uit van het roken, maar is er stokoud mee geworden Knipoogje
 

Miljoenen illegale sigaretten onderschept

ANP
Gepubliceerd op 22 juli 2009 12:05, bijgewerkt op 12:07

DEN HAAG – 

De fiscale opsporingsdienst FIOD-ECD heeft vorige week in een loods in Breda ongeveer 38 miljoen illegale sigaretten in beslag genomen.Dat heeft het ministerie van Financiën woensdag gemeld. De sigaretten waren vermoedelijk bestemd voor de Britse markt.

Als ze op de Nederlandse markt gebracht zouden zijn, zou de Nederlandse schatkist circa 6,5 miljoen euro zijn misgelopen. Voor de FIOD-ECD was het de grootste partij illegale sigaretten die bij een actie werd onderschept. De opsporingsdienst werkte daarbij samen met de Belgische en Britse autoriteiten.
 
 
Geloven we nu echt dat al deze sigaretten worden vernietigd?
 
Bron Het Parool:
 
DEN HAAG – De sigarettenindustrie schat dat één op elke tien gerookte sigaretten in Nederland is gesmokkeld. Dat is berekend op basis van leeggerookte sigarettenpakjes die in de horeca en op festivals achterblijven en worden verzameld en geteld. De schatkist mist jaarlijks zo’n 200 miljoen euro aan accijns en btw op smokkelsigaretten.
Opsporingsdiensten hebben vorig jaar 10,7 miljoen pakjes illegale sigaretten onderschept, waarmee voor 32 miljoen euro aan accijns en btw werd ontdoken. Dat is meer dan het dubbele van 2007, toen 4,5 miljoen pakjes in beslag zijn genomen.
 
 
Of de omvang van de sigarettensmokkel even sterk is toegenomen of dat alleen meer smokkelaars tegen de lamp zijn gelopen, durfden de douane en de opsporingsdienst Fiod-ECD niet te zeggen. Volgens de tabaksfabrikanten zijn de in beslag genomen partijen slechts het topje van de ijsberg. De koepel van Nederlandse tabaksfabrikanten Stichting Sigaretten Industrie (SSI) schat dat tien procent van de gerookte sigaretten in Nederland is gesmokkeld. (Noot: waarom zeggen ze gewoon niet de waarheid? De douane en de opsporingsdienst Fiod-ECD durven het misschien niet te zeggen, maar ze weten het wél).
 
  
 
De onderschepte sigaretten voor de Nederlandse markt waren vorig jaar nagenoeg allemaal Chinese namaakmerksigaretten. De namaaksigaretten bevatten volgens de merkfabrikanten een hoger gehalte aan cadmium en lood in de tabak, en zijn daardoor extra gevaarlijk voor de gezondheid.
De hoge Nederlandse accijns op sigaretten maakt de smokkel steeds aantrekkelijker. Het Korps Landelijke Politie Diensten gaat er daarom van uit dat de smokkel de komende jaren zal toenemen.
 
  
 
Bron ANP 2008: En nu niet meer zeggen dat ze het niet weten, want ze wisten het in 2008 al!
 

Forse stijging van smokkel sigaretten

 

ROTTERDAM, 20 OKT., De douane heeft in de eerste negen maanden van dit jaar al bijna twee keer zo veel illegale sigaretten onderschept dan in het hele vorige jaar. Tot en met september nam de douane 155 miljoen sigaretten in beslag …
 

 
Lauren Bacall had er geen moeite mee en een Amsterdamse straatjongen heeft eens een prijs gewonnen met de slagzin: "Ik loop me benen uit m’n reet voor een North State". Er waren vroeger heel wat meer sigarettenmerken waar zouden deze merken gebleven zijn? Hunter, Golden Fiction, Bastos rood en blauw, Chesterfield, Lexington, Miss Blanche, Lucky Strike, Roxy, Kent,  Sport, Carlton, Belinda, Winfield, Belga, Mantano, Rothmans, Tivoli, Players en nog veel meer.
 

Geplaatst22 juli 2009 doorAnn McDunn inNieuws en politiek

100 Reacties op “SIGARETJE ?

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Oeps dat is minder prettig Lukas, hier is het in de grote steden ook niet bepaald veilig meer, maar dit klinkt toch niet goed. Misschien speelt de armoede onder de gewone bevolking wel een rol, dat artsen roken vind ik geen punt maar drinken is veel erger, ik heb er ook een paar gekend in Leeuwarden was er eentje die teut bij een patiënt kwam en dat is minder goed afgelopen. Je hebt groot gelijk, we zullen zelf wel uitmaken wat we eten, drinken of roken het is bijna het enige wat we nog zelf kunnen uitmaken.

 2. de regering moet toch ergens over praten anders denkt de bevolking dat ze er voor niets zitten,doen ze dus niet want het geld dat via de accijns en belastingen binnen komt moet toch weer te kort zijn aan het einde van het jaar al is het maar voor zonnebrillen en etentjes…………….enz..enz……ik maak ook zelf wel uit wat ik eet,drink en of rook…….de meeste artsen roken en drinken.en Ann je weet niet half hoeveel criminelen hier zijn….het is hier niet overal echt veilig en er word heeeeeeel veeeeel geroofd.

 3. Hear, hear zouden ze in Engeland zeggen, een vrije keus is simpel genoeg eenmanszaakjes waarvan de eigenaar rookt moet gewoon kunnen doen wat hij/zij wil, grotere zaken kunnen wel een rookafdeling maken en dan is alles soepel geregeld, ik hou ook niet van die ontzettende bemoeizucht van Den Haag, laten ze maar op zichzelf passen ik doe het wel op mijn manier. Een minister hoeft me echt niet te vertellen wat ik wel en niet mag doen, ik ben tenslotte een stier en dan ga ik met mijn hoefjes schrapen, nog even en dan moeten we een lange lijst in huis hangen met alle dingen die moeten en die niet mogen, burgers hebben volgens mij toch nog altijd recht op een eigen leven al denk ik dat ze alles willen regelen.

 4. Overigens…hoe eenvoudig is het om de eigenaar van een café of kroeg te laten bepalen of er in zijn zaak wel of niet gerookt mag worden? Dat is echt simpel en doeltreffend. En vrije keus van de burger, ook belangrijk!

  • Ilona •
 5. Ik rook al heel lang niet meer maar ik vind het rookverbod een wangedrocht!!! Dat de overheid bepaalt wat de burger wel en niet mag, staat zo haaks op mijn liberale denken dat ik alle rokers een hart omder de riem steek en als het moet ga mee protesteren tegen het beleid van Klink!Het zal me toch gebeuren dat een minister mij gaat vertellen wat ik wel en niet mag eten of drinken, snuiven of spuiten! Nog gekker!!!

  • Ilona •
 6. Het gewoon laten roken al krijgen de café eigenaren waarschuwingen komt al meer in, gelukkig hebben ze de asbakken nog niet weggegooid! Roken is in ieder geval goed voor de zenuwen en psychiaters zullen het dan ook niet verbieden, ook ik rook legaal maar geef me de kans niet ;-)))

 7. IK ROOK !!!Ik ken een cafeetje (Dat café) dat een aparte ruimte heeft ingericht maar ook regelmatig gewoon iedereen in de kroeg laat roken. Ondanks een flink aantal waarschuwingen.Ik rook een goedkoop merk shag en rook ongeveer een pakje shag per week. Dat zijn zo’n 50 sjekkies, knappe jongen die mij er van af houd (of dame). Ik vertik het gewoon. Ik ben jaren depressief geweest en psychotisch, en wat zegt de psychiater: af en toe een rokertje en een drankje ontspant u, dus stop er niet mee (voorlopig). Ik rook wel legaal!

 8. Als iedereen zou stoppen met roken Ingeborg dan werd alles waar accijns op wordt geheven nog duurder en dan wordt daar weer over geklaagd, laat iedereen maar blij zijn dat er nog genoeg rokers zijn. ;-))) Beloven is erg makkelijk maar ook doen wat er wordt beloofd komt nooit goed uit, daar hebben ze dan weer een reden voor! Liefs, Ann.

 9. Dat ze dat rookgedoe toch eens eindelijk met rust laten. Ze paffen er toch gewoon op los. En wat Balkenende zegt geloof ik al lang niet meer, al die beloftes, laat me niet lachen. Overigens prachtige afbeeldingen Ann van die pakjes sigaretten. En smokkelen zal altijd blijven bestaan.Groetjes.

 10. @ Loontje ik ben een sociaal mensje dus ik heb iedereen gefeliciteerd, wel lief van je dat je mij graag gefeliciteerd had maar het scheelt inderdaad weer een felicitatie al had ik dat misschien niet eens gedaan! Voor een keer aardig doen wordt je vaak afgestraft dus "no comment" is wel zo veilig ;-)))@ Lukas, in Nederland breken gouden tijden aan voor de georganiseerde misdaad, eerdaags kan je evenveel verdienen aan sigaretten en drank dan aan drugs en met veel minder gevaar! Jammer dat ik te oud ben om te smokkelen en met op één arm een pup valt het echt niet mee maar de fantasie is leuk! Hier zijn nog geen gewapende bijrijders en ik ben er echt verbaasd over dat het bij jullie wel zo is. Smokkelen blijft gewoon bestaan maar het is nu wel erg winstgevend voor bepaalde lieden en zeker als het om miljoenen pakjes sigaretten gaat. Als je die oude reclame ziet waar een pakje nog maar f 1.25 of f 1,40 kostte dan is dat ook maar betrekkelijk want toen verdienden we hier ook nog niet veel en jammer genoeg wordt deze verslaving niet uit het ziekenfondspakket betaald. ;-))))))

 11. Nu ik het teruglees in de updates, vind ik het slecht verwoord. Jou had ik namelijk wèl heel graag gefeliciteerd Ann! ;-)))))

  • Ilona •
 12. neem er eerst nog eentje al zijn ze hier wel wat goedkoper het is hier moeilijker om geld te verdienen.smokkelen is al zo oud en het zal blijven bestaan ook, envooral in Nederland,rookwaar en alcohol levert het meestegeld op voor de schatskist.hier hebben ze op elke vrachtwagen een beveiligins man met geweer om het te bewaken.dus niet proberen daaruit te roven hoor,daar blijven lukt het jullie misschien SUCCES.

 13. Hihi, had ik ook al bedacht regelneef.

 14. Ann, je hebt recht op het hart van Sjerrie want nergens stond dat het groot of klein moest zijn. Scheelt mij wel weer een felicitatie!

  • Ilona •
 15. trusten me too xxxx

 16. ja was het ook. Jij ook een heerlijke nacht lieve Ann, knuff aan Mandy en hou de voetjes droog.Nachtkusje op je voorhoofd.Liefs, Sanp.s. Was beregezellig!

  °○°Alexandra
 17. Ook Ann gaat in haar enorme mand, welterusten allemaal het was erg leuk! Liefs!

 18. Truste Edward, sweet dreams……..knap als je nu over brunettes gaat dromen en vergeet morgen je eitje niet!X San

  °○°Alexandra
 19. En zo komt dit item via mooie Dames,ribben,zittende koeien,vrouwen met ballen, en een trustfonds in de pedaalemmer terecht. Dit maakt spaces nu juist zo leuk. Nog één rokertje (want daar ging het geloof ik over) en dan gaat Edward (alleen ) in zijn mandje…welterusten allemaal!

 20. Ja lieverd, DENK KLEIN maar je moest dus groot denken, geeft niet hoor maar het is toch wel groter dan een pillendoosje ;-)))

 21. Had toch nog een aardige tip gezet, vond ikzelf………………………..

 22. ‘k heb effe gekeken, maar Agnès had het goed, het was een pedaalemmer en ik had een kleine pedaalemmer is het een grotere maat. *snik*

 23. whahahaha, ja Sjer, we willen het weten ;)))

  °○°Alexandra
 24. Hé…daar is ons aller Sjerrie, ik had al een opsopringsbevel uitgevaardigd! Wij hebben je heel hard nodig bij de Raaddeplaat hoor!

 25. Sjerrie leave dan moet je toch meedoen met de grote sigarettenroof wij hebben alles al gepland je hoeft alleen ons maar een klein bedrag te geven om mee te doen…… grinnnn…..

 26. San, in dit geval is Edward de home trainer!

 27. Hèhè, ik kan het net eindelijk weer op………………………… stuur mij us zo’n slofje shag? Samson graag.

 28. Mandy heb ik eerst in anderhalve week zindelijk gekregen whoehahahaha, en nu ben ik bezig met kom hierrrrr en zit! Dus dat is te doen Edward.@ San, in Nederland verkopen ze ook burka’s hoor!

 29. Zet je ze op de hometrainer als jij de boodschappen gaat doen dan?

  °○°Alexandra
 30. De afwas en boodschappen doe ik zelf wel,die meiden moeten wel fit blijven hoor!

 31. ja kan, maar duw de mijne wel in de kelder als Stan thuis is, die krijgt anders extra taken

  °○°Alexandra
 32. Ann,…..hoe richt jij Mandy af?, die taak wacht mij natuurlijk ook bij je twee nieuwe nichtjes,want ze moeten natuurlijk wél doen wat ik zeg! Als ik die eieren op heb, moet ik nog wel iets zien te vinden om mee te pronken….whahahahaha!

 33. Nemen wij er toch ieder eentje San, ik die voor het strijken en het stofzuigen ik zal even wat fleecetruien en wollen onderbroeken gaan halen!

 34. ze zijn best schattig he…..voor de boodschapen en de afwas

  °○°Alexandra
 35. San, ik moet zeggen als ik een man was wist ik het wel! Ik vulde nu de papieren nog in!

 36. Nee Sanlief dat dacht Ann niet, daar had Stan beslist geen toestemming voor gegeven!

 37. whahahahahaaaa, Ann heeft de adoptiemail gekregen

  °○°Alexandra
 38. Edward moet trouwens wel snel beslissen hoor, ik heb een aardige vriend die welliswaar getrouwd is maar deze twee kindjes zitten niet lang zonder vader ;-)))))

 39. en Ann die dacht dat ik eigen naaktfoto’s naar der broer stuur, foei Ann…..

  °○°Alexandra
 40. Het zou ook niet eerlijk zijn een koe met extra ribben,daar hebben wij mannen recht op! In een grijs verleden is er ons eentje afgenomen,daar kan ik nu nog kwaad om worden *@#*&!!!

 41. Mijn medeleven is weg San, nu heb ik medelijden met Edward, dat wordt adopteren en ik krijg er twee nichtjes bij! Edward dat wordt pauweneieren eten lieverd dan gaat ie pronken!

 42. Geeft allemaal niets, maar waar een sigaretje al niet toe kan leiden, koeien die vanwege extra ribben zitten, hoe eten die dieren trouwens, (waanzin), adoptie door broer, trustfondsen die in rook op gaan, iiieeeeuuuwww!!!! Ik heb geen medelijden met Edward, maar ik leef wel met hem mee.

 43. ja ik ook, heb geloof ik wat aangericht

  °○°Alexandra
 44. Jij vraagt wij draaien

  °○°Alexandra
 45. Heb medelijden met Edward

 46. is onderweg Ann!

  °○°Alexandra
 47. komt dat koekblik on line of frietpan of zo hihi

 48. Die koeien zijn dan toch ook niet te betalen? Een keizersnee van een metertje of twee, Amsterdam hoeladieeeee

 49. maar een beetje vreemd is ze wel……

 50. San,…ik heb geprobeerd om in slaap te komen, maar ik bleef met één gespitst oor (dat andere is stuk) liggen luisteren of ik de deurbel hoorde,je weet het maar nooit he?,……niet dus! Ik zit nu met een trillend onderlipje weer achter de pc, je moet toch wat?

 51. San stuur je me mij die mail nog of moet ik die komen halen ;-(((

 52. had ze ook een verhaal over max 3 met keizersnede – is een Phd in science en weet begot niet wat ze leest

 53. Is die broer van ons er weer achteraan geweest Edward, dan kunnen we het schudden natuurlijk Gilles weet van wanten en zal het trustfonds wel een knoei gegeven hebben.

 54. Nou Ann……deze twee misschien wel, volgens mij denkt ie nog na

  °○°Alexandra
 55. Rita ik geloof er helemaal niets van! Extra ribben is niet mogelijk en ik zou ook niet weten waar het goed voor is, zittende koeien kan je volgens mij ook heel slecht melken en hoe moet het dan met kalven?

 56. owjee, geen trustfund dus, is het speldje nog iets waard misschien?

  °○°Alexandra
 57. wat gaat edward adopteren San ?

 58. Dat is dan heel toepasselijk Edward, hier gaat alles in rook op!!!@ Sorry San, maar je denkt toch echt niet dat Edward iets gaat adopteren hè lieverd.

 59. vond ik ook, zweeds en nogal labeil. Ze zweert dat die koeien op hun kont zitten. Maar we twijfelen allemaal over haar…..

 60. Ha!……het trustfonds is in ROOK opgegaan! Het enige wat ik ooit van Pa McDunn heb gekregen is een speldje van een Kangeroo, je weet wel zo’n prulletje voor toeristen.

 61. Edward, adopteren of opletten…..of lig je al op een oor?

  °○°Alexandra
 62. En hier in het hoge noorden blijft het maar droog!

 63. @ Rita ze gaan wel gemanipuleerde koeien fokken maar dat heeft niets met extra ribben te maken. Die kunnen dan geen gekke koeienziekte meer krijgen en voor de productie van het eiwit lactoferrine gaan ze ook koeien gemanipuleerd fokken, van extra ribben weet ik helemaal niets, lijkt me ook wel een broodje aap verhaal meis.

 64. bijna klaar regen tot 1 uur dan droog

 65. de kern heeft Aken gehad, vond dit al pittig

  °○°Alexandra
 66. heb het gezien !buienradar

 67. Zo dan, ging hier ff een knalbui over….pffff

  °○°Alexandra
 68. kmogt van Ed niet eens geen Belga’s meer roken stonken !

 69. @Ann : vraag off the record : is het waar dat er koeien gemanipuleerd zijn met extra ribben ? Een Zweedse Phd vertelde me dat vandaag en zegt dan ze het verschil kan zien tussen wel en niet gemanipuleerde. Komen in bels meer voor. Sorry voor het afwijken maar er geen log over maken voor ik zeker weet.

 70. Hoe kan je nu in vredesnaam een partij sigaretten willen inpikken als je niet eens weet waar die dingen vandaan komen broerlief, van Bastos nog van Belga ooit gehoord, het moeten wel goede merken zijn hoor, heb je eindelijk genoeg zijn het niet te roken staafjes! Das leuk Murwari, heel in de vage verte hebben wij zelfs een heel rijke tak met een trustfonds en laten wij nu net bij een pokkentak zitten. Overigens nooit geprobeerd wat los te krijgen want dat kon wel geloof ik als echte McDunn’s zijnde. Gelukkig dat je humeur weer oké is meis.

 71. Niet te roken Edward in geen geval. Maar die Russische LM of wat dat ook, ook niet, Ga aan de wiet of hash denk ik is natuurproduct

 72. Dan ben ik in de war Rita, (dat gebeurd regelmatig) ik dacht dat het Spaanse sigaretten waren.

 73. Stan is aardig, is in de vage verte familie van ons. Echt, van het 17de knoopsgat maar goed.

 74. Ann onze balletjes zijn altijd groter hihi. Is al over hoor had even enorm de pee in

 75. Bastos is bels Edward en nog erger dan Belga

 76. Vroeger kocht ik wel eens van die gekleurde Turkse sigaretten met goudkleurige filters, niet omdat ik ze zo lekker vond maar ze waren zo mooi, allemaal mooie tintjes!

 77. Ik heb de foto’s van Stan gezien, tegen hem blijf ik uiterst vriendelijk!

 78. Spaanse sigaretten heb ik ook wel eens gerookt, (Bastos) die zijn vreselijk scherp en zwaar,ik vond er niets aan. Turkse sigaretten zijn wél lekker,ze zuigen zo heerlijk weg!

 79. Weet ik hoor broertje, heb je de foto’s van Stan wel eens gezien? ghegheghe….

 80. @ Murwari, soms zijn het maar balletjes hoor *snik*

 81. Oh… nee hoor Ann,ik kom niet tussen twee geliefden, ik zou niet durven! Wat die haarkleur aangaat,daar heb je gelijk in,ik kan op mijn leeftijd niet al te kiekeurig zijn.

 82. Geeft niet hoor meis, iedereen is wel een moe en chagrijnig en ik heb natte voeten, tussendoor Mandy op het veld laten hollen en ik was op pantoffels. Overigens mogen ze mijn IP adres hebben de belastingdienst heeft het nu veel te druk ze hebben weer eens een fout gemaakt, ze doen niet anders! Ehhh wat zijn stoempen laiverd? Echte Spaanse sigaretten zijn trouwens zo vreselijk zwaar, dat zelfs ik een hoestbui op vier wielen kreeg.@ San, gaat Edward dromen over adoptiekindjes?

 83. Haha, stel sufferds, kan niet niet anders dan grijnzen :-)xxx

 84. @henk : mits wat verbouwing kan dat wel hoor, een vrouw met ballen. Trouwens de meeste hebben er 2. Bal is bal rond.

 85. Nee Henk, niet jij….tenminste, hoop ik dan

  °○°Alexandra
 86. Goedkoop weekend barcelona en veel sloffen kopen ………………………………… geen rommel uit oostbloklanden kopen zit steenkool in geloof ik, Heb hier een Russisch pakje liggen en zweerd (als niet roker overdag) dat ik liever stoempen rook, Och ik lees van beneden naar boven en zie van alles verschijnen. Baballero light please. Maar pas op wat je schrijft. op je blogs. De belastingsdienst verdient niet meer aan horeca accijns want komt niemand meer, illegale cafe-schuren rijzen de pan uit. Daarom speuren ze nu facebook en ebay af via IP adressen. Is geen grap las het in de krant vanmorgen. Ow en gesloten spaces of facebooks zijn even veilig hoor. Ga bij de belastingwerken en zorg dat je kunt hacken. Prima job ! Ben wat cynisch vandaag sorry Ann en andere lieverds. Komt omdat ik nat ben, moe en chagrijnig. Hahaha

 87. Nee hoor lieverd, daar komt geen mokerhamer tussen,kreeg een mailtje (pps) van een collega van me, gaat over twee adoptiekindjes, vond het wel wat voor Edward.

  °○°Alexandra
 88. Ik denk dat ik nu alvast maar begin met dromen hoor,ik kan écht niet langer wachten!

 89. Hahaaaaaaa wat een flauwekul lees ik toch weer hier. Van een brok sjokola begint mijn smoeltje wel te glunderen ghéghé.Ennuh Edward !!!!!! Henk een vrouw met ballen ?????

 90. Bedoel je Edward, die vindt alle haarkleuren mooi als het op het hoofd van dames groeit natuurlijk.

 91. Gelukkig, ik gun broer best wat maar hij mag niet tussen twee geliefden komen via mijn eigenste speesje. Of is het een afleidings tactiek van je San, wij weg en Edward in de boeien, Henk flitst wel door……. Stan kan toch ook wel even helpen? Hij is er dan om event. vrouwen af te leiden.

 92. En ik maar denken dattie blond niet zo boeiend vond……hm

  °○°Alexandra
 93. Stan zit naast me……..heeft de mail ook gezien en uitvoerig bekeken……..

  °○°Alexandra
 94. whahaha, ja, wij in de boeien, zie je het voor je? En die kale op de fiets maar flitsen……Edward wel bij de les blijven nu he

  °○°Alexandra
 95. Stááááán waar zit je? Eerst al in je nakie naar de telefoon en nu weg? Kan niet hoor, San stuurt Edward berichten!!! Kijk ik verklap nooit wat, maar ik ga nu toch kijken of Edward vannacht een mooie droom krijgt of een nachtmerrie.

 96. Hahahahaha…lieve Zuster, na wat San mij stuurde droom ik van heel iets anders!!!

 97. San,…ik begin weer een beetje bij te komen! Oh…ik hoor de deurbel,het zal toch niet???

 98. Edward ligt te dromen van gratis shag voor de rest van z’n leven, meer kunnen wij niet betekenen voor Henk, jammer is het zeker wat had hij mooie foto’s kunnen nemen als we afgevoerd werden……

 99. ja jammer, we hebben er alles aan gedaan, chocolade, ontbijtkoek voor de Kampioenuh, winst…en last but not least, ons gezelschap….tja.Denk dat ik hem ook maar die mail stuur van de twee adoptiekindjes, heb gehoord dat ze ondertussen aan de grens staan, grinnnnn. Edward??? Adem je nog?

  °○°Alexandra
 100. Henk doet niet mee, sneu nou dan maar geen goedkope tabakswaren, hij had er dik aan kunnen verdienen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: