Belevenissen van een Yorkie, zindelijk worden, socialiseren en nog veel meer.   62 comments

Een update van Mandy zelf, ze heeft mij een brief voor jullie gedicteerd en ligt nu uit te rusten. Eerst ben ik aan de beurt en natuurlijk eerst een weekendwens……..

00 ANN

00 Gedichtje voor Mandy

Hallo allemaal, ik heb het allemaal gezegd en mijn moeder zal de brief aan jullie hier neerzetten. Ik ben nu heel erg moe en gaan slapen, allemaal een heel prettig weekend met heel veel zon zodat het lekker warm is.

Het is allemaal begonnen in Alkmaar, daar ben ik geboren en had een lieve moeder en 5 zusjes en broertjes, maar ja toen kwam mijn nieuwe moeder me ophalen, Jildou reed ons in een heel erg grote bus maar dat vond ik best en de eerste avond en nacht heb ik niet gehuild, ik had het veel te druk om alles te verkennen en dat was wel heel erg veel. Het is vandaag de 13e dag dat ik nu bij mijn moeder Ann ben en ik hou heel erg veel van haar, maar het leven voor een hondje is niet makkelijk en mijn moeder is weleens erg streng al houdt ze van me (zegt ze tenminste).

Ann met Mandy 31 mei 2009

‘s Avonds 31 mei 2009, moeder is moe en ik ook natuurlijk!

De eerste dagen weet ik eigenlijk niet meer zo goed, eerst had ik wel een beetje heimwee naar Alkmaar, maar dat was al vrij snel vergeten en ik heb me in het Buitenposter leven gestort, waarbij ik wel moet zeggen dat ik zonder moeder Ann het niet had aangedurfd. 3 Juni kwam mijn grote broer Geert naar me kijken en die was helemaal verliefd, ik vind het wel een lieve broer maar hij heeft wel erg grote schoenen, ik moest er telkens naar kijken en ik weet nu nog niet waarom moeder en Geert zo moesten lachen, zo leuk was het nu ook weer niet! Wat ik wel heel erg vervelend vond was dat moeder als ik geslapen had, of gegeten of gespeeld me zomaar naar achter buiten deed, maar ik had eigenlijk wel door dat ik dan wat doen moest wat moeder in huis kan doen in een mooi klein eigen kamertje. Goed ik heb haar haar zin gegeven en op een paar keer na doe ik dan alles wel buiten als ze het zo graag wil. Zelf vind ik het ook best wel spannend, er is altijd wel wat te vinden om mee te spelen.

Mandy 10 weken, die vlek is er nog, 10 juni 2009

Het was erg raar, een donkere vlek en die kwam me telkens achterna, snap het nog niet!

Inmiddels heb ik nog heel veel lieve mensen leren kennen, mijn peetmoeder heet Ilona maar die heb ik nog niet gezien, wel tante Jildou, tante Rietje, tante Annie, tante Tineke, tante Jantsje, oom Alfred en natuurlijk mijn lieve oom Harm, die heb ik eigenlijk nog het liefst, van hem mag ik alles en krijg nog snoepjes ook! Kindjes vind ik echt eng, ze gillen en schreeuwen altijd, ik ook wel eens maar dan heb ik een ernstig ongeluk gehad. Een heel groot ijzeren ding dat in de kamer staat omdat ik daarin moet als moeder even weg moet waar ik niet mag komen (moeder noemt het bench, zal dan wel) heeft mijn pootje gepakt en toen zat m’n nageltje vast, ik heb heel hard gekrijst en moeder ook, die heeft mijn nageltje losgemaakt en moest van de schrik naar haar kleine kamertje omdat ze erg nodig moest kreeg ik de deur ook nog tegen m’n hoofdje, ik heb wel een uur liggen rillen! Moeder is bij me gaan zitten, maar mijn dag was weg.

mandy, een denkhoofd, 6 juni 2009

Moeder moest juist een foto nemen na mijn ernstige ongeluk, jullie kunnen wel zien dat ik heel erg zielig was.

Maar ik heb wel wraak genomen, moeders telefoons deden het allemaal niet meer, ze heeft heel vaak de UPC gebeld en toen ze toch maar naar het dorp moest met de telefoon zag ze pas dat ik een draadje van een ehhhh adapter had doorgebeten. Toen ze dat draadje zat te maken heb ik heel snel een hoek van het kleed stukgemaakt en toen ze al die leuke rode draadjes ging opruimen heb ik lekker in de achterkamer gepoept, zo mijn wraak was zoet maar moeder was wel heel erg boos en gaf veel standjes, zielig hè? Soms begrijpen ze echt niets van een hondje!

Mandy 10 weken, ben je nu klaar, 10 juni 2009

Dit was 10 juni, ik was 10 weken geworden en natuurlijk was ze daar weer met dat fototoestel, ik was blij dat ze klaar was.

Ook ben ik al naar de dierenarts geweest, toffe vent hoor kreeg ik ook al snoepjes van, maar ‘s avonds had ik een heel erg zere bil en toen gilde ik ook als m’n moeder me oppakte, gister heb ik ook weer wat vreselijks meegemaakt. Mijn moeder zei dat ze ging stofzuigen, wist ik veel! Komt ze met een auto binnen die vreselijk veel lawaai maakte, later heeft ze me geroepen, nou mooi dat ik niet kwam natuurlijk ze vond me eindelijk en was blij, ik had me verstopt in het hok achter een centrifuge (zal ook wel een lawaaiding zijn) maar het was een mooi plekje. Die keer dat moeder me wilde droogmaken met een blazer heb ik ook heel hard gegild, er kwam heel veel lucht uit en ik ben niet getikt ik laat me niet wegblazen, moeder heeft me toen maar gewoon op laten drogen dat was veel beter.

Mandy 10 weken, zo goed moeder, 10 juni 2009

Dit was ook op 10 juni, ik moest lachen nou vooruit dan maar echt lol had ik niet en dat is ook wel te zien.

De leukste dag was vorige week, moeder ging naar ome Harm want ze moest foto’s van de paarden maken en toen heb ik erg veel lol gehad en heb anderhalf uur door de weilanden gehold, paarden zijn lief en de schapen ook en oom Harm is de liefste want die heeft ook op me gepast, hij was bang dat er een paard op me ging staan maar dat doen ze heus niet en die schapen waren bang voor mij, ze liepen heel hard weg!

Benona, nieuwsgierig bij Harm met Mandy, 7 juni 2009

Dit is oom Harm met ik en een paard dat Benona heet, die heeft ook een peettante die Benona heet! Benona is al meer dan een jaar en moet nog zwarter worden, maar ze is wel erg mooi.

Er waren vier paarden, Benona, Donna, Maria (die is wel kwaad) en die heeft weer een kind en dat heet Fiona. Moeder zal even kijken of ze ook mooie foto’s heeft, ze is niet bang want de paarden kwamen heel dichtbij en wilde het fototoestel opeten, wat ze van mij hadden mogen doen!

Donna wil weten wat ik doe. 7 juni 2009

Donna kwam wel heel erg dichtbij moeder staan dus ben ik maar even terug getrokken op alle fronten.

Maria en Fiona, 7 juni 2009

Dit zijn Maria Justyna en haar veulen Fiona, moeder wilde nog dichterbij en dat heeft ze ook gedaan en oom Harm vond het maar niets.

Maria, zo dichtbij is ze nog nooit geweest, 7 juni 2009

Zo dichtbij was moeder bij Maria, maar de foto is niet mooi geworden want moeder moest heel snel weg springen!

Gister zijn we ook bij oom Harm geweest, die was jarig maar hij had niet eens taart wel snoepjes voor mij dus dat was goed genoeg. Ik weet niet wat dat is maar moeder zei dat het in huis wel op Fort Knox leek, ze heeft overal wat voor gezet en een plaid over de stofzuiger want anders ga ik er niet langs! Zo dit waren de meeste van mijn avonturen, maar moeder is ook erg lief en we geven elkaar veel kusjes, ze gaat ook elke dag met me lopen en ik mag vaak bij haar liggen, iedere dag borstelt ze me even maar wel heel zacht, dus ik heb het nog niet zo slecht getroffen. Van eten en drinken is het zelfs best, ik kreeg van de week twee keer biefstuk tartaar met vitamine en Drucal en dat is smullen. Later schrijf ik nog wel eens, dan weten jullie hoe het met me gaat van moeder mag ik jullie een roos geven, die heet Abraham Darby maar ze moest die roos optillen want die hing van de zwaarte en nu staan haar vingers erop, maar omdat de roos van mij komt mag er wel een stukje moeder op staan. Allemaal veel groetjes en een likje van mij, Mandy uit Buitenpost die hoopt dat haar broertjes en zusjes het ook goed hebben.

Abraham Darby roos met twee vingers van Ann. 30 mei 2009

Geplaatst12 juni 2009 doorAnn McDunn inYorkshire Terriër, Mandy

62 Reacties op “Belevenissen van een Yorkie, zindelijk worden, socialiseren en nog veel meer.

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Ze is veel veranderd maar nog steeds even leuk. Snoepje met een strikjexxx

 2. Maakt niet uit Belia het is maar een heel klein stukje, maar ik heb toch liever een teefje, bij Yorkies zijn de reutjes nogal vervelend met dat kleine dingetje en daar ben ik dan weer niet zo dol op als ze tegen de broekspijpen van iemand aan staan te plassen, de eigenaar van de broek vindt het meestal ook niet zo leuk ;-)))

 3. Gossie heb ik die kleine voor HIJ uitgescholden. Sorry Mandy!!! Je bent een prachtige ZIJ!!

 4. Allemaal bedankt voor de reacties op het oude logje ;-))) Mandy zal nooit een lady worden, het is een kleine robbedoes maar wel erg lief, liefste bezigheden nu: sneeuwduiken, dorre bladeren mee naar binnen nemen en aan honderd stukjes maken, buiten rennen en dan het liefst door het natte gras, blaffen naar katten, elastiekje uit haar paardenstaartje rossen, zeuren bij mij om samen te spelen, ’s avonds bij mij op schoot liggen, en natuurlijk om lekkere hapjes bedelen. Opvoeding tot nu toe niet heel erg goed gelukt, whoehahahaha.

 5. 12 juni….is deze blog. De dag dat ik jarig ben, hihi. Leuk om te zien hoe snel alles gaat Ann.

 6. Leuk om deze nog weer even te zien. Ondertussen is Mandy al een hele lady geworden

 7. Wat apart zo’n verhaal van Mandy, heel origineel om eens wat van haar zelf te horen:-))Benona, is dat toeval? Leuk om alles weer eens terug te lezen over het leven van Mandy en bedankt voor de mooie roos!Wat een beauty is Mandy en de roos:-))liefs, Nicky

 8. Wat was hij nog een humpie, schattig!

 9. oepssssssssssssssss ann zie het nu pas was een oud stukje maar toch genoten nog een keer hoor

 10. ach jee ann wat leuk is dit heb hier zitten genieten van je verhaal en de prachtige fotos wat gaat het toch hard he wens jouw en mandy een goede week toe gr v els

 11. Nu ik het weer even zie schrik ik er eigenlijk van, wat is ze veranderd het is echt een pittig hondje, wij hebben jarenlang een kennel gehad met ook grote honden, maar het karakter van de York heeft me altijd getrokken, we hebben Mandy I dertien jaar gehad en toen jarenlang geen hond meer, ik was bang om te gaan vergelijken, maar deze Mandy heeft nagenoeg hetzelfde karaktertje, iets minder slaafs en daar is het beter om. Liefs, Ann.

 12. Wat een lekker frummeltje! Ik kan heel goed begrijpen dat je voor haar gevallen bent. Het lijkt me ook een bijzonder pittig ding. Daar hou ik van. Zelf ben ik meer van de wat forsere hondjes. Maar dat weet je ondertussen.xxBea

 13. Bedankt voor je mooie reactie Liesje, dat hondenkind wordt vaak geknuffeld en als ik vanuit een ander deel van huis roep "waar is m’n meissie" dan komt ze snel aanhuppelen en krijg ik veel likjes. Dingen stuk maken doet ze nog steeds maar die periode gaat ook over als ze heeft gewisseld, ik kan me niet zo druk om maken ze moet nog veel leren, maar ze is ook nog jong! Verplaatsen in de (min of meer) gedachtenwereld van dieren kan ik goed dus dat scheelt. Snoopy heeft het getroffen met het vrouwtje en Mandy wil al niet even bij een ander blijven als ik een stukje wegloop, ijselijke kreten en dan ga ik maar snel naar haar toe. Ik zal haar een knuffel van jou geven, geef jij Snoopy er maar eentje van mij.Liefs xxx Ann.

 14. Hallo Ann,eindelijk een berichtje van mij…..Je schreef dit verhaal toen ik een weekje weg was, maar nu heb ik er de tijd voor.Heerlijke verhalen over Mandy, van Mandy.En zulke mooie foto’s, ik zou haar zo graag even willen aaien en knuffelen….Prachtig onder woorden gebracht door jou, wat betekend dat jij je goed kunt verplaatsen in de wereld van een hond.(je)Zo voel ik het met Snoopy ook, wij bedenken er van alles om heen en liggen dan in een deuk!!!Jij bent eerst nog veel aan het "op"voeden.Dingen stuk maken is vaak aan de orde van de dag, ja en wat moet je ermee?Weer verplaatsen in de wereld van…..Is het verveling, is het aandacht trekken, wie het weet mag het zeggen….’k Heb niet gelezen wat de anderen schreven, als 49ste valt dat niet mee, doe ik straks.Maar genoten heb ik wel van je verhaal en van Mandy!’k Hoop dat er nog veel meer verhalen komen!Wil je haar knuffelen van mij?En voor jou een lieve groet van mij, Liz@

 15. Dank je wel c.e., ze begint nu ineens te groeien, maar blijft even lief en ze sloopt nog steeds van alles! Hééélp ;-)))

 16. Mooi verhaal en mooie foto´s ann !en Mandy is en blijft gewoon een scheetje om te zien 😉

 17. Vandaag heeft het kleine ding een rustdag, gister toch wel wat druk geweest met allerlei visite, maar lief is ze Els, bedankt voor je reactie.

 18. ach jee ann wat een pracht verhaal en wat een pracht fotos ben wat laat maar we waren even weg ze is wel erg lief hoor

 19. Dag lieve tante Ilona, vanmiddag had ik al ruzie met een stabij en die was veel groter dan ik ben, maar later was ie wel lief en heb ik hem likjes gegeven, hij stond te drinken en toen kreeg ik ook grote likken en mijn hele hoofd was kletsnat! Zulke zoenen kunnen ze houden hoor. Tante, die roos was echt héél groot en mijn moeders vingertoppen staan er alleen maar op, de roos was veel groter dan mijn hoofd en ik weet niet wat een voetbal is, maar die roos was wel groter dan mijn bal, dat gedicht kan ik zelf wel lezen hoor tante, eigenlijk kom ik van afkomst nog uit Engeland en mijn familie woont er nog. Sssst niets zeggen hoor, maar die oom Harm is voor moeder ook erg lief, ze krijgt altijd een zoen en dan heeft hij ook rode wangen! U weet het wel maar zijn er echt hondjes en moeders die niet van elkaar houden? Dat vind ik maar raar hoor, we hadden vandaag veel tantes en ooms op visite, maar ik ben blij dat ze allemaal weg zijn ik word er hondsmoe van. Dag lieve tante ik geef de kus wel aan mijn moeder en u krijgt een pootje en een klein likje op uw hand van mij. Daaaaag, tot schrijfs!

 20. Mandy my dear, take my hand and let’s climb all the mountains…… (moeders kent het gedicht, laat haar maar voorlezen); hier is dan eindelijk je tante. Ja, meisjelief, ik had het een beetje druk dit weekeinde en dan wordt er effies minder gespeest. Wat ben je al groot geworden, zeg….. als je zo doorgroeit kun je gaan worstelen met een bouvier en dan win je glansrijk. De schapen gaan ook al rennen voor je, begrijp ik. Je liet zeker even stoer je gebit zien, ja ja, je bent me er een. Dus het bevalt allemaal wel in Buitenpost? Oom Harm is de leukste en de liefste? Tja, dat kan ik me voorstellen want hij ziet er ook best lief uit. Niet aan hem vertellen hoor want dan krijgt ie rode koontjes. Ik ben heel blij dat jij het met moeder Ann zo goed kunt vinden. Meestal lukt het ook wel met hond en mens maar soms echt niet en dat zou vreselijk zij n voor jullie beiden. Nu moet je me nog een ding vertellen Mandy en dat is ‘hoe groot is die roos die moeder Ann in haar hand houdt’? Als ik naar haar vingers kijk moet de roos de grootte hebben van een voetbal. Of heeft mam piepkleine handjes? Vertel het me maar eens een keertje. Dag liefie, geef moeder een kus van me en voor jou een lief pootje van je peettante. Daaaaag!!!

  • Ilona •
 21. Als ik dan toch geen haring kan krijgen dan de virtuele lucht maar hoor Jurrie en al was het de echte lucht dan vind ik dat nog niet erg, met het nageltje is het heel goed afgelopen en de bench is ook alleen maar voor als ik even weg moet zonder Mandy, als ik in een winkel moet zijn stop ik haar in een boodschappentas, die bench is behoorlijk groot en zwaar dus die blijft wel thuis, ook Mandy wordt een schaduwpartij en dan wordt het een stuk makkelijker. Geef Freggeltje maar een likje terug van Mandy die heeft vanmiddag haar eerste grote hond ontmoet, gillen, bijten en later spelen nu ligt ze voor munt! Teveel bezoek vandaag voor haar prille hersentjes, jij een heel goede week gewenst en een dikke kus terug en geen haringkus (jammer genoeg).

 22. namens Freggel kom ik een lik brengen voor mandy.helaas stinkt mijn adem naar de haring, rara hoe kan dat.het gedicht van mandy las ik hardop voor vanmiddag aan nephew frank, die ik toch echt mandy wel wilde laten zien…..en natuurlijk de confrontatie met het feit dat meg ryan hier ver te zoeken is maar een pittig ogende ann zeer duidelijk aanwezig!ann, wat erg, dat met dat nageltje en die rotbench…blij dat ik er niet bij was!!!freggel heeft al lang geen bench meer, die is gewoon mijn schaduwpartij het is knap lastig om dus altijd de bench met me mee te sjouwen…dat zou bij de wilde spinnen af zijn toch?dikke haringkus….maar virtueel merk je daar niks van….en een prettige week jullie!!!!

 23. Leuk Elisabeth dat je ook even langs komt en bedankt voor je reactie, een beetje stout mag ook best hoor maar een bengel is het vannacht is ze toch maar begonnen met piepen en krijsen, je weet nooit hoe gek die moeder is en dan mag je er vast uit, maar ik heb m’n hoofd onder het dekbed bestopt en toen is ze toch opgehouden. Jij ook een heel goede zondag gewenst en liefs van mij voor jou.

 24. Lieve AnnWat een heerlijk verhaal om te lezen met heel leuke foto’s erbij ,wat genieten jullie van elkaar !!en ja een beetje stout zijn hoort er nu eenmaal bij ,wat een kleine bengel !!Ik wens jullie een fijne ZondagLiefs Elisabeth

 25. @ John, fotogeniek wel en als ze nu ook eens even stil zou zitten was het nog beter, bedankt voor het compliment we blijven foto’s nemen!@ Jacqueline, wat leuk dat je af en toe eens even komt spieken. Alles goed in Apeldoorn meis? Hier is het erg rustig zelfs met Mandy, maar als het mooi weer is dan scheelt het een stuk. Yorkie is echt mooi en groeit al maar het is wel een handenbindstertje hoor, liefs voor jou en de hartelijke groeten aan Dick.

 26. Hallo Ann, wat een schat zeg. En fotogeniek is ze zeker. Mooi Yorkie hoor.Jaa, ik kom af en toe nog wel eens spieken :)

 27. Leuk Ann, fotogeniek is ze in ieder geval wel, mooie foto’s ook.

 28. @ Liesje, een beetje verwennen doe ik altijd met dieren, maar ze krijgt geen snoep of koek dus dan maar iets wat ze toch echt lekker vindt. Ze begint ineens te groeien en wordt echt een heel mooi Yorkie, maar het lief zijn gaat boven alles! Knuffel terug en een heel voorzichtig likje terug.@ Miempie, dat kletst maar raak Miem, ik vraag me wel eens af van wie ze dat heeft! We zijn alle twee in Alkmaar geboren dus ach ja dat Noord-Hollandse zit er in. Ik heb het Mandy maar niet verteld wat je schrijft anders kan ik opnieuw beginnen, maar gister en vandaag heeft ze helemaal niets in huis gedaan, grote meid dus en aan die snoeren komt ze niet meer, ze leert het wel Miem, ze kan heel wat verschillende koppies trekken en dat is soms een pracht gezicht. Jij heel dikke kussen en knuffels van ons!

 29. Sjonge jonge wat een kletsmajoor is dat kleine poepertje, ghehehe. Heb wel heel erg van het verhaal en de foto’s genoten hoor !Vooral degene waarop Mandy moest lachen is prachtig! Wat een menselijke uitstraling heeft dat koppie zeg! En behoorlijk bijdehand ook ! Heerlijk hè Annetje, zo’n kleine bengel om je heen…… ook al is ze soms onhandig of ondeugend. Je moet toch wat om duidelijk te maken dat je het niet met de gang van zaken eens bent, wat jij Mandy ? hihi. Maar een snoer doorbijten was niet zo’n goed idee, nooit meer doen hoor lieve Mandy !!Hele dikke knuffels en kussen voor jullie allebei, MIem

 30. Tjonge zeg, Mandy wat wordt jij verwend zeg! dat vrouwtje van je geeft jou zomaar biefstuk? wauwwww. En ondeugend mag je best zijn hoor, want dat doen alle kleine hondjes. Het vrouwtje heeft toch geen tijd om te bellen, want ze wil liever heeeeel veel met jou knuffelen. Maar ja, je hebt dan ook wel een heel lief vrouwtje, dus je moet wel zuinig zijn op haar. Je bent heel mooi Mandy, een juweeltje….Een knuffel van Lieselotje xxx

 31. @ Noontje, de bovenste foto heb ik expres zo genomen omdat de weekendwens zo beter uitkomt, het zijn geurende Engelse klimrozen die ik kreeg van vriendin Jantsje, ik zal eens even kijken of er een Benona foto voor je bij zit.@ Sjerrie stikken doe ik nu nog maar even niet ;-)))@ Rita, van mij mag ze hoor. Is je eigen moeder aan het verhuizen naar boven, of is ze bij jullie in huis?@ Lukas, bedankt voor de complimenten en jij na het weekend ook een heel goede week!@ Henk, ze is nog slimmer dan jouw tamme rat, ze komt niet meer aan de snoeren en heeft haar rammelaarpopje gered, die had ze tussen de spijlen van haar bench getrokken en ik moest het eruit halen, dus dat was ze niet vergeten, zelfs komt ze daar ook niet meer aan. Nu is het alleen nog een kleed in de achterkamer die het moet ontgelden en dat is niet zo erg, voor die 220 volt was ik ook spookbenauwd!@ Janny bedankt voor je reactie.

 32. Schitterend wat prachtige foto’s van de lievert en ook de ander prachtig en met ook een heel mooi verhaal een heel fijn weekend gewenst liefs Janny

 33. Ik denk dat Mandy net ze slim is als mijn tamme rat. Dat gekke beest beet alleen in luidspreker en telefoonkabels.Toch wel erg goed oppassen want ik denk niet dat ze een beet in een 220 volt snoer overleeft

 34. heel leuk verhaal,en mooije fotos veel plezier en een goed wekend. Vr.Gr. lukas.

 35. Mandy, Vraag aub aan je moeder of je vaker logs mag plaatsen. Onder categorie Mandy shcrijft of zoiets. Je hebt de pen van je moeder in je. En ik wens jullle beide een super weekend. Liefs JulesPS : die moeder van mij is naar boven aan ’t verhuizen, is even stiekem. Mare die moeder van je….. koesteren hoorPootje pootje, en nogmaals knuf voor jullie, moet er vandoor want ‘ze’ gaat slapen.

 36. Stik, vergeet ik je nog een heel fijn weekend te wensen Ann. Bij deze!xsjerrie

 37. Nog een vraagje heb je die eerste foto zelf gemaakt zo ja een beauty om in een lijstje te doen ,,, huggie

  «»Vosje«»
 38. Annypenny ik vind Benona een KANJER GRINNN zoiets heb ik werkelijk nog nooit geschreven ze heeft een pracht koppie en wat een mooie staart ga ooit eens een romatisch gedicht voor Benona schrijven heb je haar lekker verwend en een dikke knuf van mij gegeven???? Ze moet maar weer eens op mijn site stuur je mij een mooie foto in een goede pose met een glimbekkie van Benona hahaha lig in een deukje is zo raarrr ,,, Voor het slapen gaan altijd lekker met een glimlach je bedje in ,,, Liefs&Truste, Benona

  «»Vosje«»
 39. Jullie ook een fijn weekend Gerd, een dikke kus voor jullie beiden.

 40. prachtig lieve Ann!!!fijn weekend!!!dikke kus!!!

 41. Wow, Noontje wat een leuke en passende song, alleen zou ik haar nooit wegsturen veel dank meis. Heb je gezien hoe mooi Benona wordt?Veel liefs x Annypenny.

 42. Henk ik heb uitgekeken bij Maria maar bij de anderen hoef ik dat echt niet te doen hoor, Donna wilde aan de camera snuffelen en daarom heb ik toen maar een foto van haar oog gemaakt en die verzet geen been. Harm had brood bij zich dus dan komen ze wel en helemaal niet bang voor die grote dieren het is weer een vreemd hondje ’t zal niet zo zijn.

 43. Bedankt, John, Melda, Joke en Sjerrie, daarom was ik ook laaiend gewoon bang dat ze stroom door zich heen zou krijgen, maar ja waar moet je al die draden in huis zo snel laten, ik heb alles al dicht staan met van alles, maar met dat kleine lijfje weet ze echt alle hoekjes in te komen, maar vandaag is ze niet bij de snoeren geweest * zucht* van verlichting, als Mandy licht gaat geven is het erger. Vandaag de radio nogal hard aangezet om haar te wennen aan wat hardere geluiden, maar dat vond ze ook al niet leuk, ze had een nachtreu van ellende toen de radio maar weer uitgedaan. En als ik in de lach schiet om haar kijkt ze me vernietigend aan, het is wel een echt eigenwijs ding maar we redden het wel samen.

 44. Het is wel een leuke druif hoor, dat hondje van jou. Als ik de brief van Mandy zo lees heb je nogal werk met haar maar ook veel plezier. Je hebt er een viervoetig vriendje voor het leven bij. Wel blijven uitkijken hé met die paarden. De foto van Harm met de paarden vindt ik wel leuk. Ik denk dat de paarden Mandy voor een lekker hapje aanzien.Fijn weekend voor jou en liefs van mij

 45. Owwwwwwwwwww Mandy, wat ben jij een onwijs eigenwijs lekker ding.xsjerrie

 46. het gedicht vind ik heel mooi hoor!aan mandy heb je een vriendin voor heel je leven .maar je mag wel oppassen met al die draaden en kabels thuis als ze niet onder stroom komt te staan je houd een dagboekje bij wat ze allemaal gedaan heeft. ze houd je lekker bezig dat kleine ding ,ik vind de foto,s zo mooi het word een knappe meid.en van die paarden zijn ook heel mooi. je hebt een heel leuk stukje geschreven heb met plezier gelezen ann ik wens je nog een fijn weekend .liefs joke

 47. Wat leuk om te lezen ,de fratsen van mandy .Ze kijkt zo zielig na haar ongelukje met haar nageltje.Ze houdt je lekker bezig .De andere foto’s zijn ook mooi vooral het paard en veulen.En de bloemen natuurlijk,maar mandy steelt de show!!

 48. Een heel mooi verhaal Mandy, maar volgens mij ben jij wel een heel ondeugend hondje ! Ik denk dat het wel goed is dat je moeder je zo nu en dan eens bestraffend toespreekt ! Het telefoonsnoer doorbijten, foei ! En aan die lawaaidingen zul je gauw genoeg wennen ! Wil je je moeder namens mij alvast een prettig weekend toewensen ? Groetjes en een pootje van John.

 49. Edward, jij kon er smakelijk om lachen, maar inmiddels heeft ze het kleed in de achterkamer ook al hier en daar kaalgeplukt, afijn als ze maar lol heeft er ligt in de achterkamer gelukkig karpet en dat lukt haar niet! Jij ook veel liefs en een dikke kus en een likje van Mandy, misschien toch tandjes vijlen?@ Mazza, gewoon een hondje hoor en aanstellen kan ze zich ook heel goed, bedankt ook namens Mandy.

 50. Wat een avonturen voor zo’n klein hondje . Wel heel leuk hoor. al is het voor mandy natuurlijk een beetje zielig maar goed we weten hoe hondjes ( sorry Mandy) zich ook kunnen aanstellen. leuke foto’s en Mandy… je bent een echte fotomodel hoor.

 51. lieve Zuster,Wat een heerlijk verhaal over de belevenissen van Mandy, ik had natuurlijk al het één en ander vernomen,maar heb dit toch nog met plezier zitten lezen. Op de foto van na haar erntsig ongeluk zit Mandy echt kijken of ze denkt…als het zo moet hoeft het voor mij al niet meer hoor hihihi. De foto’s zijn ook mooi, die close-up van het paardenoog is bijzonder goed gelukt,hij is zo scherp dat ik jou er in kan zien. Ik wens je een heel fijn weekend,het wordt mooi weer,dus probeer iets leuks te doen hoor!Liefs en een dikke kus voor jou,en een knuffel voor Mandy van Edward.

 52. Dank je wel Ingeborg, een mooi fotomodel ik knip en dan zit ze achter me, veulentjes zijn altijd mooi om te zien en ja hoor ik hou heel veel van het hondenkind.

 53. Dag tante San, alweer een tante erbij is nooit weg! Het komt ook wel goed hoor, ik moet mijn mams gewoon nog wat opvoeden! Maar ik kreeg vanmiddag wel een half biefstukje tartaar en morgen weer en dat is heel erg lekker. San het is echt een schatje en ik geniet er dan ook flink van. De paarden zien er lekker gezond uit en de meesten zijn ook erg lief, alleen Maria niet maar af en toe waag ik me maar bij haar, gewoon blijven praten dat werk het best. Een hele dikke knuffel terug, ♥ Ann.

 54. Echte hondenstreken en een echt fotomodel die Mandy. En ik weet zeker dat zijn mammie veel van haar houd.De paarden zijn ook enig, vooral dat veulen is zo lief.Heel fijn weekend Ann, en een knuf voor Mandy.

 55. Ach Mandy, wat gezellig allemaal en die fratsen, die horen er gewoon bij, dat weet je mams ook. Je ziet er wel heel erg schattig uit op foto hoor maar dat wist je waarschijnlijk zelf ook al. Je weet toch ook dat je je mams helemaal kan inpakken met die blik? Kleine druif, komt helemaal goed met jou!Ann, tis echt een scheet!De paardjes staan er mooi verzorgd bij zeg, viel me op…..en die roos, wauw…..Voor jou en Mandy ook een heerlijk zonnig weekend zonder buien.Een hele dikke knuffel van moi X

  °○°Alexandra
 56. Dank je wel René voor je mooie reactie, die streken ken ik hoor en ik vind dat ook helemaal niet erg dat weet je vooruit als je een hondje neemt. Dit kleine ding zegt anders niet zo snel sorry hoor en die lieve blik kan ik ook wel vergeten als ze boos op me is. Maar een kwartier later krijg ik weer likjes, ze krijgt liefde genoeg ik knuffel wat met haar af. Max een likje terug van Mandy!

 57. dat was me een verhaal wat heeft die mandy toch een streeken daar bij jou uit gehaald maar liefen an dat houd je jong van lijf en geest haha inderdaad zijn de meeste bang voor een auto stofzuiger want het geluid dat is ook niet om aan te hooren maar zo tezien is ze een graag ge zien de gast bij jou vrienden en dat doet me goed lekker even bij de paarde vrienden op bezoek en dat zal wel heel wat zijn geweest zo kleinen mandy bij die groten broer haha maar an je weet dat dat ze veel dingen uit halen en dat ze altijd met hun liefen blik willen zegen soriie hoor van die kabel of van dat kleinen drolletje in de kamer ach ja zo lang ze de liefden geeft en krijgt dan kijk ik nu al weer uit naar haar volgende spacee verhaal ik wens jullie allen bij een zeer mooi weekeind toe max die geeft mandy een lik en ik geef jou een diken kus mooi week eind an doeii

 58. Tsja, moeder worden is een gunst, moeder zijn een hele kunst en dat geldt ook voor hondenmoeders, ze haalt flink wat streken uit maar het is een dotje!

 59. Dit is prachtig om te lezen ,wat een verhaal haha.Foto,s ook niet vergeten leuk hoor .Ann en Mandy een heel fijn weekend .groetjes Jan en Tanja

 60. Wat een verhaal Ann, moest ook wel lachen om Mandy’s streken hahahaha. Mooie foto’s ook van de paarden.Ik wens je een prettig weekend!!Liefs,

 61. Dag Ann en Mandy, wat hebben jullie er weer een mooi verhaal van gemaakt, het was gezellig om te lezen. Tja Mandy een hondenleventje gaat niet altijd over rozen, zo nu en dan moeten mamma’s streng zijn, maar ik weet zeker dat ze het goed bedoelt en veel van jou houdt. Een mooi gedicht voor Mandy, Ann! Het past bij de prachtige foto’s van Mandy. Wat is het toch een schatje, om op te vreten ;-)). Wens jullie een heel fijn weekend, liefs, kus en aaitje voor Mandy. Belia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: