Waanzinnige ideeën in nederland!   25 comments

 
00 André 2 00 André 3
 
Elsevier woensdag 26 november 2008:
 
VVD: Rouvoets schaamhaar-registratie is krankzinnig
De VVD eist dat minister André Rouvoet (ChristenUnie)  voor Jeugd en Gezin stopt met het registreren van privégegevens over schaamhaargroei, rookgedrag en condoomgebruik bij kinderen en jongeren.
Rouvoet slaat door met zijn Kinddossier, vindt de VVD
VVD-Kamerlid Ineke Dezentjé is "geweldig geschrokken" van deze categorieën in het Elektronisch Kinddossier (EKD).
 
Artsen hebben een uitgebreide instructie gekregen hoe zij bepaalde gegevens moeten registreren. Zo moet worden aangegeven of een kind wel of geen schaamhaar heeft, en zo ja, hoe het er dan uitziet.
"Gekruld of ongekruld"
"Geen schaamhaar", "lichte of donkere beharing", "gekrulde of ongekrulde beharing" en "beharing volwassen" zijn opties waaruit kan worden gekozen. "Gaat de schaamhaarpolitie dit controleren?" vraagt Dezentjé zich af in het AD.
Condoom
Andere vragen in de zogenoemde Basisdataset gaan over onder meer roken, seks, en relaties. Zoals: "Hoe oud was je bij de eerste keer?" "Hoe vaak heb je geslachtsgemeenschap?" en "Gebruik je een condoom?"
Rouvoet laat in een reactie weten dat dit niet bij iedereen wordt onderzocht, maar dat er alleen naar wordt gekeken als het relevant is. Volgens de VVD schiet Rouvoet "echt door".
De Kamer debatteert vandaag voer het EKD.
Door Claudia van Zanten.
 
Mijn reactie is: Absolute waanzin, die je verwacht van iemand die pornosite’s bezoekt maar niet van een minister, dat er zo’n EKD bestaat is op zich al schandalig en dat artsen daar verplicht aan moeten meewerken ook! Als je naar een arts gaat verwacht je dat hij bepaalde dingen vraagt, maar dat het daarna wordt opgeslagen is het zoveelste bewijs dat het boek en de film 1984 van George Orwell wel héél dicht bij de waarheid komt. Dat ze over zoiets moeten debatteren is op zich al belachelijk, verbieden en schrappen dit soort waanzinnige wetten en laat Rouvoet maar gitaar gaan spelen.
 
00 André door Hajo 00 André
 
 

Geplaatst26 november 2008 doorAnn McDunn inAllerlei wetenswaardigheden

25 Reacties op “Waanzinnige ideeën in nederland!

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Dit gaat inderdaad veel te ver, wat moet je met zulke informatie. ik vind dat toch een prive zaak waar verder niemand iets mee van doen heeft. Big brother is watching you!
   
  Groetjes Petra

 2. Wat nou het meest verontrustend is, is dat het volgens die viezerik al jaren opgeslagen wordt, en dat het nou
  alleen maar electronisch wordt.  Als een echte pedo-crimineel een kind zoekt dat "voldoet"aan
  dat wat ie zoekt, hoeft ie alleen maar die computer te kraken, en in notime weet ie welk kind te ontvoeren, omdat dát kind aan zijn ideen voldoet. Het is doemdenken, maar ook om over na te denken
  Helemaal geen onwaarschijnlijk senario is deze wereld. In een Paieren archief moet je veel te lang zoeken, met de kans betrapt te worden. Dat zal niet gedaan worden, door het tijdrovende karakter van zo’n ouwerwets archief.
  Maar ook dat mag van mij in vlammen. Met Rouvoet er bovenop. Kan ie vast wennen aan de hel.
  Lieve groetjes Rinus 

 3. joh ann, kom ik op wilde indianenverhalen uit om de reden van schaamhaaronderzoek te bedenken!!!
  maar misschien verklaart dit veel: ik woon, en ben er ook genoren,  in een uiterst gereformeerde plaats. waar zondags de straten nog bevolkt zijn met zwartekousenmensen. als je dan mensen als balkenen de, en ook deze uil ziet dan denk je aan hun denkwijze, hun oordelen en vooral veroordelen van de losgeslagen jeugd (en ouderen haha)die regelrecht richting vlammende poel glijdt….tja, alleen de weinige bekeerde mensen ontlopen die warme plek. ik dac ht dus dat de heilig man meer dacht aan sexuele uitspatting van sodom en gomorrah dan aan mensenrassen.
  wartme knuf
   

 4. Lieve ann..ik  ben er  van  van  geschokken  ..wat een  naren  fratsen  haald  die  rouwvoet  allemaal uit
  volgens  mijn  oordeel.hebben  ze  niets  anders  te  doen  dan  zich bezig  te  houden.. over schaamhaar
  wat  gaan  hen  dat allemaal  aan.hoe loopt hij  er  zelf  mee  zou hij  dat ook  vertellen .ik denkt van niet..
  er zijn  genoeg  anderen  dingen  te  bedenken ..gaat  rouvoet  het  soms  zelf  controleren  of  komt daar inderdaad   
   daar weer  een  post voor  vrij  bij  rouwvoet ?   ik ben  van  mening dat 
  gewoon  niet  doorgaan.  dat is  prive.. en dit gaat niemand  wat  aan ,,  al  zou  ik  er  vlechtjes  in  gemaakt  hebben 
  blauw  met  rood..ik vind  dit een  raar  onderwerp.. maar hoopt  dat rouwvoet zich  gaat  bedenken ,volgens  mijn  mening
  heeft  hij  zijn  hooft  gestoten. en weet niet wat hij  aanricht  ..  ann  liefs  van  cees

 5. Volslagen getikt die man ,het moet toch niet gekker worden
   

 6. raar he, een harry potter gevoel, die man met dat onheilspellende hoofd, met die wenkbrauwen,  roofvogelachtig: hij zal de jeugd eens mores leren. wat zegt schaamhaar over een mens dan?
  misschien scheren veel seksueel actieve jongeren zich en krijgen zo het stempel van "deug(t) niet "
  is geloof ik een trend dat scheren, maar dat kan ook al wel over zijn.
  misschien kun jij voor een lading bezemstelen zorgen?
  goed, het iseen zaak om serieus genomen te worden!
  ik heb nog geen broom hexine drankgekocht, de ene dag denk ik dat het stukken beter is en de volgende dag is het weer helemaal mis. zodra ik in de stad ben ga ik hem kopen, staat al op het briefje.
  leuk dat jij over  broom hexine extra forte begon, ik denk aan een heksenbezem dan, en jou als extra forte erbij.
   
  extra forte knuffel van mij!!!
   
   

 7.  
  Johnston zegt: "stel dat er een of andere idioot aan de macht komt…." Helaas IS er al een idioot aan de macht. Dat blijkt wel uit deze schandalige voorstellen. Hoe haalt hij het in zijn hoofd?
   
  Er komt niets uit de handen van deze man. Hij zit maar memo’s te schrijven en slingert af en toe een paar woorden de media in maar hij pakt het probleem dat hij moet oplossen niet aan. 
  Hij denkt vanuit zijn verstikkende christelijke moraal en da’s fout. De kerk heeft niets met de staat te maken en niet iedere burger is gelovig.
  Ik word niet goed van deze man en zijn achterban. En nu moet ik even hollen voor een teiltje….

 8. Als dit soort vragen op MSN gesteld zouden worden, werd hij meteen opgepakt!
  Zouden ze nu eigenlijk ook al moeten doen, dit is toch krankzinnig!
  Ben bang dat Rouvoet de "open grenzen" wel heel erg letterlijk neemt! Misschien is een stukje bijscholing geen overbodige luxe….
  Is er nu echt niets belangrijkers waar deze kerel zich mee bezig zou kunnen houden???
  Het aanvegen van het pleintje voor de kerk oid……….
  Dikke kus, Miem

 9. Ging hier vanmiddag nog met een glimlach weg maar moet even kwijt dat ik gewoon kotsmisselijk van die klojo hierboven wordt net Nova gekeken krijgen we politieke gesprekken over het schaamhaar nou ja wordt er ook nog beweerd dat Rouvoets schaamhaar licht bruin is en ja Ann dat gelul allemaal terwijl er een vreselijk attack in India Moumbaia gaande is waar vele doden vallen. Ik schaam me gewoon voor Nederland echt … sorry moest ik nog even kwijt grrrrrrrrrrbrrrrrrrrr fucking shit!!!
  Ga even alle reakties hier lezen zijn er weer een boel …. huggieNoon 

 10. het word steeds gekker hier in nederland tegenwoordig word alles opgeslagen over je hij is zelf nog eens niet droog achter de oren en weet van gekkegijt niet wat hij allemaal teweeg brengt lekker belangrijk wat hij doet  bah. we hebben ook nog geen dossiers genoeg liefs joke

 11. Ze weten al alles over iedereen, privacy is er al helemaal niet meer over onze gegevens, zelfs dingen waar we zelf niet aan denken zijn bekend…….behalve dit, en dat is nu dus ook afgelopen. Die vent spoort niet helemaal, dat dacht ik al, en nu weet ik het zeker.
  Groetjes Sandra

 12. Dit gedoe met Rouvoet, begint naar pedofilie te rieken. Ik wist al dat ie niet spoorde,
  maar dat ie al ontspoord was had ik nog niet in de gaten. Man wees vroom, en hou
  je driften in toom. anders ga spelen met je p(censuur)
  Groetjes Rinus  ( niet voor Rouvoet natuurlijk)

 13. Weet Rouvoet niet iets zinnigers te doen voor het toch wel vorstelijk salaris dat hij van de gemeenschap ontvangt?
  Dit is natuurlijk te gek voor woorden,en ik krijg hier een beetje akelig gevoel bij,hoe zat dat ook weer in 40′- 45′ ?
  Gitaar spelen kan hij vast ook niet,hij mag die tokkeldoos wel niet te laag houden,anders komt ie 
  met zijn schaamhaar tussen de snaren….hihi.
  Dikke kus van Edward.
   

 14. in een woord BELACHELIJK .
  WAT EEN KOLDER ALEEMAAL

 15. Nederland oooo Nederland geen wonder dat ze allemaal naar hier komen. In mijn straat meer nederlanders dan belgen ,echt waar!
  Hier is het natuurlijk ook altijd wel wat maar van dergelijke paktijken heb ik toch nog niet gehoord.Er zijn grenzen maar ze worden steeds verder overschreden .En hoe hou je het tegen!?
  Liefs uit het buitenland
  Melda

 16. Voor geval Rouvoet het weten wil ben ik niet alleen kaal op m’n hoofd. Wat mij betreft mag een schaamhaarpolitieagente dit komen controleren.
  Heerlijk zoals deze sukkel zich steeds weer in de schijnwerpers plaatst.

 17. Ik weet niet of ik hier nu om moet lachen of huilen. Het is te zot voor woorden en iets voor lieden met een zieke geest.
   
  Liefs, Charlotte

 18. Dit gaat veel te ver ! Stel dat er oorlog komt of een of andere idioot komt aan de macht, dan moet je er niet aan denken wat er met die informatie kan gebeuren ! Denk maar eens aan de 2e wereldoorlog ! Groetjes, John

 19. Is dit ècht zo Ann???????????..als dat werkelijk zo is..vind ik het te achterlijk voor woorden!!!!!..sjees hee..Nederland op zun smalst…liefs Caro.

 20. Onzinnige informatie opslaan is grote kolder, tijdverspilling, en het kost weer veel geld.!
  Ga denk ik maar emigreren naar een land waar je nog een beetje vrijheid hebt. Wie gaat er mee?
  Fijne avond en pas op want B………………you. Liefs Belia.
   

 21. Ik sla achterover van verbazing.
  Kan ook het nut van dergelijke informatie niet inzien, is toch tijdelijke info.
  Big Brother is watching you.

 22. Hahaha weet niet wat ik lees wat een achterlijk gedoe de wereld staat echt op zn kop ze weten onderhand niet meer hoe ze ons kunnen afleiden van andere belangrijke zaken volgens mij zit er een addertje onder het krulgras hahaha zit me verschrikkelijk te ergeren maar ondertussen moet ik ook lachen het kan niet vreemder ga ze maar een kleurtje geven mss pimpelpaars met een goud randje … dank lieve Ann vlieg hier weg met een big smile idd GeorgeOrwell’s script … we krijgen over een tijdje ook allemaal een chip ingebouwd kunnen ze alles maar dan ook alles registreren denk dat ik dan heeeell ondeugende dingen ga doen 😉
  Dag lieverd

 23. Ik geloof mijn ogen niet. Dit is waanzin !! Waar slaat dit op ? De wereld is in een compleet gekkenhuis aan het veranderen….. Maar ik zie weer sterretje en mijn opstartbak is weer zo goed als schoon. Zie door de  weer de bomen in het bos en iet zag ik niet meer………….

 24. ach ja weer een gek er bij je doet er echt niks aan hoor nog even en dan zijn wij weer aan de buurt let maar op want daar heeft die het ook al weer over gehad nou liefen an ik lust hem raaw diken kus aan jou doeiii

 25. Als hij publiekelijk in zijn blote kont gaat staan en zijn schaamharen door een paar aantrekkelijke vrouwen eruit laat trekken, mag hij doorgaan met zijn actie. Anders kan hij wat mij betreft de pot op… el idiota!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: