Telefoon Spam   5 comments

 
Vriendinnen, vrienden en bezoekers, op de space van ILONA is een geweldig leuk item door haar gezet over het aanbieden van groene stroom, heel vaak worden we nét gebeld door de een of andere aanbieder als we aan het eten zijn, of als we naar iets op TV kijken en zelfs als we aan het spacen zijn en dat kan natuurlijk helemaal niet! Boos Ik begrijp dat mensen die dit werk doen eraan moeten verdienen, maar heel veel mensen hebben hier gewoon last van en ervaren het als SPAM, kijk een paar maanden geleden kreeg ik een tip van een kennis en heb daar onmiddellijk gebruik van gemaakt en ik moet zeggen op een doodenkele keer na werkt het voortreffelijk! Natuurlijk wil ik dit met jullie delen ga naar de site:
http://www.infofilter.nl meldt je aan en dan kan je keuzes maken wat blokkeren betreft van aanbieders. Natuurlijk slipt er wel eens eentje tussendoor, maar het is echt het ei van Columbus.
 
Telefoons  Telefoonspam  telefoonslachtoffer
 
Mochten er mensen zijn die eventueel toch bepaalde aanbiedingen willen hebben, dan is dat totaal geen bezwaar want je kunt aanklikken wat je wilt zodat de telefoontjes die je wel wilt hebben gewoon blijven komen. Het is maar een tip, maar ik heb er al heel veel plezier van gehad.
 
 
 

Geplaatst5 april 2008 doorAnn McDunn inSpace vrienden en vriendinnen

5 Reacties op “Telefoon Spam

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Infofilter werkt bij mij al een aardig tijdje perfect,het werkt inderdaad maar een bepaalde periode,
  en dan moet jet het even opnieuw instellen.
  Weet je wat ik niet begrijp van die groene stroom,het schijnt niet duurder te zijn dan gewone stroom,
  en is beter voor het milieu.
  Waarom geven ze dat dan niet aan iedereen zonder dat je je hiervoor moet aanmelden?
  Hier zal ik wel te simpel over denken.
  Kus,Edward.

 2. Hoi Ann, dat is een leuk verhaal van Ilona. Met die Miep die zo Miept. Ilona heeft al eens eerder een verhaal over een Miep geschreven. En toen miepte de Miep tegen Ilona door de telefoon! Wat die mieperige Miep allemaal tegen haar riep. Die Miep wilde toen ook al iets verkopen door de telefoon. Maar die Miep hoorde na een lange discussie heel hard piepppp.
  Infofilter is dan een hele goede oplossing. Heb ik een tijdje geleden ook me aangemeld en ik wordt nu bijna nooit meer gebeld. Ook niet door Miep.
   
  Doei Twins xxx

 3. Goeie tip Ann, maar bij mij zijn ze zeer snel klaar. Bij de eerste de beste vraag zeg ik steevast : NEE, GEEN INTERESSE. Prettige dag en succes verder en dan leg ik neer. Daar besteed ik ècht nog geen 10 sec. aan.
  Groetjes.

 4. Yep, heb ik ook al gedaan, maar het schijnt dat je dat wel één keer in de zoveel tijd moet doen. Alle reclame bellers zijn bij mij op het goeie adres haha, als ik zit te eten zeg ik : heeft u een momentje? en ik leg de hoorn er naast en ga rustig verder met eten.
  Wat ook heel goed werkt vaak is zeggen dat je geen geld meer hebt!
  Groetjes

 5. Hi Ann, ja dat kennen we hier ook, hebben er een paar jaar last van gehad deze telefoontereur. Gegeven moment heb ik dat ook gevonden Info filter en heb daar de meeste bedrijven / aanbieders laten blokkeren. Indrdaad glipt er nog wel eens eentje doorheen, dan zeg & vraag "hoe komt u aan mijn nummer?" (dan schrikken ze al) en zeg dan dat ik geristreerd sta tegen telfoonspam en verzoek ze uit hub bestand te halen.. Weet je wat ook vaak een oorzaak is?? Dat is als je ooit aan bepaalde enquetes deel genomen hebt (onderzoeken enzo) dan blijken ze die gegevens jarenlang door te verkopen aan een breed scala van bedrijven die het op hun beurt weer gebruiken potentiele klanten via de telefoon te ronselen… Baaaahhh wordt je niet goed van…
  Prettig weekend, groetjes, Lourens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: